Hirdetés
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- A Noctua felvázolta a terveit jövő nyárig bezárólag
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OLED TV topic
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Olyan nem létezik, hogy a design fontosabb mint a használhatóság, mert a design az maga a funkció. Együtt jó vagy rossz mindkettő. Ez teljesen jól használható második-harmadik hangrendszerként hálóba, vendégszobába, nincs semmi gond a praktikusságával. Én nem veszek ilyet, mert jelenleg nem engedhetem meg magamnak, hogy kiegészítőkre ennyit költsek és mert "diehard" zeneszerető vagyok. Van akinek egyébként bőven megfelel amit egy ilyen nyújt. Nagy hangrendszer semlegességével nem lehet összevetni, de meglepő, hogy hova fejlődtek ezek is. Nagyságrenddel jobb mint egy Logitech PC hangszóró. Természetesen asztalra Genelec monitort vennék, de hát az megint munkaeszköz
Mondjuk a Bowers & Wilkins márka szerintem általánosan drága itthon és az igazán jó hangfalai a CM szériától felfelé vannak. A messze nem olcsó belépő sorozatát eddig még bárhol hallottam mindig ugyanaz az az érzésem volt: nagyon dinamikus, elég tiszta, de hosszú távon karcoló magasokkal és diszkós hangképpel (smile görbe). Számomra a hangyányi "dobozhang" is zavaró. Dynaudio, System Audio sokkal kellemesebb ugyanolyan árszinten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Sorozatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Path of Exile 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3350
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest