- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
- 

nednez tag Ha valaki eladna egy MM1  ---> írjon üzit ---> írjon üzit
- 

Ati1979 veterán válasz  franconero

üzenetére franconero

üzenetéreHát már minimum ketten vagyunk akkor!  Amúgy nem bántam meg, hogy megvettem. 
 Külföldi fórumokon is eléggé pozitív véleménnyel vannak róla:
 [link]Igen az utódját én is megnézném. Nekem ezek az egybe épített valamik nem annyira jönnek be. Legyen inkább egyszerűen csak jobb és bal hangfalpár.  
- 

subset senior tag ....hát ez nem olcsó, kell még gyűjtögetnem egy keveset  
- 

ROBOTER addikt A D osztályú erősítő a jó hatásfokért, nem a jó hangminőségért felelhet. Ez utóbbi sem zárható ki, csak ez kihívás a D osztály számára, nem a következmény. szerk: bocs, látom már más is leírta. 
- 

kerteszgabi csendes tag Hát az árán van mit csökkenteni. 
- 

Ati1979 veterán válasz  franconero

üzenetére franconero

üzenetéreSzerintem is van!  Én is mm1-et használok, és a méretéhez képest meglepően jól szól. Emelett esztétikailag sem egy utolsó látvány és mondhatjuk: korlátozottan hordozható. Laptophoz ideális. Én is mm1-et használok, és a méretéhez képest meglepően jól szól. Emelett esztétikailag sem egy utolsó látvány és mondhatjuk: korlátozottan hordozható. Laptophoz ideális.
 Továbbá fülhallgató / fejhallgató erősítőnek is igen jól használható.Nyilván annyi pénzért van jobb is, de ez nemcsak erről szól. Én azért kíváncsi lennék erre, mit tud élőben.  
- 

Deadzone41 őstag néha napján azért kerülhetne hírbe értelmes audió eszköz is. ahogy eddig észrevettem vagy elérhetetlenül drága, vagy ipari hulladék, esetleg a kettő nagyszerű kombinációját egyesítő termékek jelennek csak meg a címoldalon. 
- 

aszamóca aktív tag válasz  sing1ep1ayer

üzenetére sing1ep1ayer

üzenetéreEgyértelmű, hogy nem dokkoló. 
 Valóban nem a Neked címeztem a hozzászólást. 
- 

Ribi nagyúr válasz  franconero

üzenetére franconero

üzenetéreTény, hogy a D-nek nincs köze a minőséghez, de annak sem ha A lenne. 
 Inkább azért jó, mert keveset eszik.
- 

franconero csendes tag Van létjogosultsága egy ilyen terméknek, akinek otthon komoly cucca van, az nem szívesen hallgat akármit a hálóban vagy az irodában sem. És néha jól jön egy mobilizálható kisebb hangeszköz. 
 Nekem az irodában egy pár B&W MM-1 szól, de csak esténként, mikor egyedül vagyok, viszont napközben jó hasznát veszem a benne lévő szuper DAC-nak és fejhallgató kimenetnek.
 Az persze tény, hogy ennyi pénzből használt berendezésekből lehet egy alap hifit összehozni, de az eredmény nem biztos, hogy jobb lesz.
 A "D" osztályú erősítőn én is csodálkoztam, hogy ezt minőségi jópontként próbálják eladni. 
- 

Ijk nagyúr Valószínűleg itthon nem lesz rá tömegigény, de igenis van helye a piacon. Aki egy gyorsan telepíthető, könnyen hordozható hangrendszerre vágyik, a lehető legjobb hangminőséggel annak kitűnő választás. De ha garzonlakásom lenne, akkor ezt venném mivel egy komplett rendszer sok helyet foglal, rossz elhelyezéssel meg rosszabb is lehet a hangminőség hiába veszel drága eszközöket. 
- 

tvse1995 senior tag Leginkább egy kenyérpirító jut róla eszembe, de legalább biztos jól szól...  
- 

M@trixfan addikt Olyan nem létezik, hogy a design fontosabb mint a használhatóság, mert a design az maga a funkció. Együtt jó vagy rossz mindkettő. Ez teljesen jól használható második-harmadik hangrendszerként hálóba, vendégszobába, nincs semmi gond a praktikusságával. Én nem veszek ilyet, mert jelenleg nem engedhetem meg magamnak, hogy kiegészítőkre ennyit költsek és mert "diehard" zeneszerető vagyok. Van akinek egyébként bőven megfelel amit egy ilyen nyújt. Nagy hangrendszer semlegességével nem lehet összevetni, de meglepő, hogy hova fejlődtek ezek is. Nagyságrenddel jobb mint egy Logitech PC hangszóró. Természetesen asztalra Genelec monitort vennék, de hát az megint munkaeszköz  Mondjuk a Bowers & Wilkins márka szerintem általánosan drága itthon és az igazán jó hangfalai a CM szériától felfelé vannak. A messze nem olcsó belépő sorozatát eddig még bárhol hallottam mindig ugyanaz az az érzésem volt: nagyon dinamikus, elég tiszta, de hosszú távon karcoló magasokkal és diszkós hangképpel (smile görbe). Számomra a hangyányi "dobozhang" is zavaró. Dynaudio, System Audio sokkal kellemesebb ugyanolyan árszinten. 
- 

aszamóca aktív tag válasz  sing1ep1ayer

üzenetére sing1ep1ayer

üzenetéreEz a készülék, egy aktív hangsugárzó, amibe beépítésre került egy vezeték nélküli (Wi-Fi) vevőegység. 
 A leírás szerint jó minőségű a hangszórókészlete, minőségi a kivitelezése, és dizájnos külsőt is kapott a hangdoboz kialakítása.
 Ezekért a plusz tulajdonságokért, magasabb árat kér a gyártó. Valószínűsíthető, hogy ezért a magasabb életszintvonalon élő célközönség fogja megvásárolni.
- 

rudymester senior tag Egyszer meghallgatnám csendes körülmények között, biztos szépen szól. Én azért nem idegenkednék a a kábelektől meg a sok doboztól, ha ennyiért építhetnék egy rendes hifi szettet.  
- 

Zirowe nagyúr Hm, csak 240k?  
- 

nednez tag Pont ma láttam MM-ban van szép az árával eggyütt      
- 

aszamóca aktív tag Az elején jól indított, de fogalomzavaros a cikkíró is sajnos, mint a legtöbben.  
- 

CPT.Pirk Jómunkásember Tudom, fejlődött a D osztályú erősítő, meg egy ilyen baromi drága valamibe már csak beleraknak egy normálisabb példányt, de akkor is mosolyt csal az arcomra, hogy ez felelős a jó hangminőségért. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

Mr. Teddy őstag Sosem értettem kinek szánják ezeket a hangsugárzókat. 
 A minőség biztos jó, csak a koncepciót nem értem. Akinek ennyi pénze van minőségre, az inkább vesz már erősítőt és két hangfalat.
- 

#09634560 törölt tag Sztem rossz a hangsugárzó elnevezés: dokkoló vagy hasonló lehetne... 
- 

girátor csendes tag nem tudja valaki mi volt ezt a törzsolvasói nyereményjáték e-mail?  
 nagyon sok Kedves ember van a levél szerint
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen alaplapot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Sorozatok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- Philips TAB5109/10 SoundBar 120W - Új, 2 év garancia, akciós ár!
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Quadral Chromium Style 35, polchangfal páros
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

---> írjon üzit
 ---> írjon üzit 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)