Hirdetés
- Apple MacBook
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Notebook hibák
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Én még mindíg azt mondom, hogy míg egy telefonos zaklatót nem képesek bűntetni, addig egy netest se bűntessenek. A netes dolgokat ezerszer hamarabb le lehet zárni, mint pl: telefonost.
És nem okoskodok, mivel nekem a nővérem depressziós és a volt barátja zaklatja telefonon. Senki nem tud tenni semmit különösebben, de mégsem lett öngyilkos és nem is áll szándékában...És ez amiatt van, mert van egy biztos családi háttere. Ennek a szerencsétlennek is ez kellett volna és még a mai napig élne.
-
leviske
veterán
Tehát, ha én most azt írom neked, hogy öld meg magad, akkor te megteszed és engem elítélnek gyilkosságért?
Baromság... Nap mint nap tesznek az emberek látva, láttatlanul olyat, hogy egy öngyilkosságra hajlamos embernek ők az utolsó csepp... Aki öngyilkos, annak saját maga a gyilkosa és legfeljebb a szerettei, akik nem voltak képesek ebből kikezel(tet)ni ... Szerintem.
(#19) Rive: Úgy tűnik sikerrel...
(#46) WonderCSabo: Ugyan már. Miért kell egy netes levelet komolyan venni?
Hány éve is netezel? Gondolom már te is kaptál hideget, meleget... Mégsem ölted meg magad.
De lehet, hogy csak én látom túl rózsaszínen a dolgokat, de szerintem a net az egyik legszemélytelenebb dolog egy kommunikációban. Ha telefonos zaklatásért nem jár semmi, akkor nem értem, hogy netesért miért jár...
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Eladó Kaon AR1840 WiFi 6 mesh
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 5070 +32GB DDR5 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Gigabyte H310M-S2H + i5 9400F + Arctic Alpine 11 + 16 Gb G.skill 3.200 Mhz Beszámitok!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest