Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
FoxiestFox
félisten
Egyszeruen egy rossz jatek lett sajnos, sokkal jobb, hogy nem Duke neve alatt jelent meg.
"A Duke Nukem Forevert néhány éve a Gearbox vásárolta meg és adta ki másfél évtizedes fejlesztést követően, a végeredmény pedig hatalmas blama lett. Gagyi, elmaradott, élvezhetetlen szörnyűség, ami a szórakoztató ipar ezen ágának egyik vallatóeszközévé avanzsált."
Ez igy meg eros tulzas, persze, en is csalodtam, elkezdtem nehanyszor, elso par alkalommal abbamaradt, aztan talan harmadjara mar talaltam benne funfaktort.
Egy atlagos shooternek latom jelenleg, par jopofa Duke-os dologgal, es kesz. Nem olyan szornyu, csak tavol van attol, amit elvartam.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- iPhone topik
- Ford topik
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ingatlanos topic!
- Óra topik
- Hardcore café
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Robotporszívók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest