Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Van képe mindent kiírni a HAGiBiS SSD házának
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyszeruen egy rossz jatek lett sajnos, sokkal jobb, hogy nem Duke neve alatt jelent meg.
"A Duke Nukem Forevert néhány éve a Gearbox vásárolta meg és adta ki másfél évtizedes fejlesztést követően, a végeredmény pedig hatalmas blama lett. Gagyi, elmaradott, élvezhetetlen szörnyűség, ami a szórakoztató ipar ezen ágának egyik vallatóeszközévé avanzsált."
Ez igy meg eros tulzas, persze, en is csalodtam, elkezdtem nehanyszor, elso par alkalommal abbamaradt, aztan talan harmadjara mar talaltam benne funfaktort.
Egy atlagos shooternek latom jelenleg, par jopofa Duke-os dologgal, es kesz. Nem olyan szornyu, csak tavol van attol, amit elvartam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- MÉG TOVÁBBI ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest