Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen monitort vegyek?
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Fujifilm X
- Milyen széket vegyek?
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
i2k
őstag
"nem véletlenül érkezett hozzá az 1.1-es javítócsomag."
S hány és hány játékhoz érkezik/ett már 10-20 patch...
Legalább igyekeznek. Ellenben mondjuk az Arkham Knight teljes (!) kijavításával, amiről hivatalosan is letettek már. -
davidsone
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
ne szépítsünk: az egy szar volt de benne volt a Dukeság mégsem toltam végig vagy nem is emlékszem...
-
Egyszeruen egy rossz jatek lett sajnos, sokkal jobb, hogy nem Duke neve alatt jelent meg.
"A Duke Nukem Forevert néhány éve a Gearbox vásárolta meg és adta ki másfél évtizedes fejlesztést követően, a végeredmény pedig hatalmas blama lett. Gagyi, elmaradott, élvezhetetlen szörnyűség, ami a szórakoztató ipar ezen ágának egyik vallatóeszközévé avanzsált."
Ez igy meg eros tulzas, persze, en is csalodtam, elkezdtem nehanyszor, elso par alkalommal abbamaradt, aztan talan harmadjara mar talaltam benne funfaktort.
Egy atlagos shooternek latom jelenleg, par jopofa Duke-os dologgal, es kesz. Nem olyan szornyu, csak tavol van attol, amit elvartam. -
davidsone
addikt
Néztem róla gameplay videokat el lehet vele ökörködni de én nem venném meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Okos Otthon / Smart Home
- Motoros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Alkoholista nevelde
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Crucial BX500 500GB 2,5" SSD
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- Inno3D RTX 3070 ICHILL 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest