Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Igen ezt tudom. Eddig a Blizzard-os "webshop"-hoz sem kellett kvázi.
Nekem önmagában nincsen gondom a klienssel, mert a Steam egy roppant egyszerű és praktikus dolog. Az EADM az alap gusztustalan verzió óta sokat update-elődött és egészen jó lett... ha lenne benne egy teljeskörű account manager, és nem kellett volna múltkor féltucat levelet váltanommár megintaz EA-val, akkor még értelmét is látnám.
A GfWL jelen formájában egy kis rakás, mert még vásárolni sem tudok rólaMindegy, én jobban szeretem, ha nagyjából egy helyen vannak a dolgaim, hadd ne kelljen mindig előhúznom a több tucatnyi accountomat felsoroló xlsx-emet.
A másik meg, hogy rádolgozhatnának a Vista/Win7 óta létező Games Explorerre, ahol nem bánnám, ha alapban megjelennének a kliensen keresztüli játékok is, illetve a Providerek közé bekerülhetnének azok, amik egyébként csak egy újabb különálló, de önmagában felesleges klienssel terhelnék a gépemet.
-
Morden24
nagyúr
Jól beleugrik mindenki ebbe az onlány bizniszbe.
Tudom, hogy a monopólium mindig ultragonosz és megkövezendő dolog, de a mostani helyzetet elnézve (van a gépemen egy Steam, egy GfWL és egy EADM) jobban örülnék, ha nem kéne kiadónként egy klienst installálni, mert a végén tucatnyi accountot kell majd számon tartani játékonként változó feltételek alapján. -
Morden24
nagyúr
Megközelítőleg plusz egy év szórással
Azt mondtam még anno privátban D1Rect-nek, hogy ha kijön 2011-ben a D3, akkor megveszem és végigjátszom (ez nálam nagy szó, kevés dolgot találok annyira unalmasnak, mint a Diablo-t). Most megnyugodott a lelkem, mert ha már alapban 2011Q4-re van ígérve, akkor átcsúszik az '12-re -
Morden24
nagyúr
Ezen csak az pontos, amit már kiadtak
Új hozzászólás Aktív témák
ph Nyilvánosságra került egy táblázat, melyben felsorolásra kerülnek a Blizzard játékainak megjelenési időpontjai. Diablo III, WoW és SC2 kiegészítők, és egy titokzatos "Titan" nevű projekt is szerepel a listán.
- Ukrajnai háború
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Arena Breakout: Infinite
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil flották
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Futás, futópályák
- Használt VGA / videókártya ajánló
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest