-
PROHARDVER!
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
Én nagyon sokat használom a cégnél. A levelezésem ezen keresztül zajlik 99%-ban. Egyetlen egy bajom van vele csak. Ha elmentem piszkozatnak az éppen írt levelet akkor az ékezetes betűk kódolása szétesik és mindenféle kriksz-krakszok jelennek meg és ha elküldöm a levelet akkor úgy is maradnak
-
Galahed
senior tag
Ezt nézd meg számítógépről is, mert korábban amikor még PC-t használtam rendszeresen kaptam winmail.dat -ot.
Itt a megoldás, részben semmi köze a Blackberry-hez soxor a feladón múlik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kanadaiak útlevéllel megegyező méretű, billentyűzetes újdonsága az elmúlt hónapok egyik leginkább formabontó készüléke, melyben hasznos funkciók debütálnak.
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Ryzen 7 CPU-k
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest