Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
Tekintve, hogy már évek óta tetszhalott állapotban van az Xbox, vajon kit érdekelhet még ez az egész, mégis mire épitenek?
-
Valamivagyok
tag
"Nem arról van szó, hogy melyik jobb."
Mindig arról van szó.Itt a PH-n is az szokott lenni az AMD-s cikkek alatt, hogy miért NE vegyél ilyent, mert konkrétan akkor hülye vagy. Én 3060 8GB és 6600xt között kellett, hogy döntsek (bánya bontás) és nem értékeltem 20-25000Ft pluszra az Nvidia feature-ket. Teljesen elégedett vagyok. Ha valakinek megéri a pluszt vegyen NVidiát, a piac szereti. Azt tudom, hogy AMD kártya nincs nagyon 500.000 felett 5090 meg nincs 1.000.000 alatt, amivel többet tud azt mind el is kéri az NVidia. Ár/teljesítmény arányos termékeknél nem tud annyit kérni, ha az AMD bedobná a türcsit DGPU vonalon akkor lenne 300.000Ft is egy xx60, mert csak egy legény van a gáton. Addig jó mindenkinek míg egyik üldözi a másikat. Az 5090 is olcsóbb lenne, ha lenne mondjuk egy potens 9090xtx 600.000-ért.
Vicces, de neked is jó, ha van vásárlója a másik oldalnak. -
Nergalos
aktív tag
Nem az ai tervezi, akkor nem is jó
-
Petykemano
veterán
Késő...
Az AMD-nek volt kb 5 éve, hogy az "az IGP megeszi a belépő és mainstream dGPU-k piacát" jóslatot úgy teljesítse be, hogy saját szinergiákat kiaknázó (olcsóbb) APU termékeivel pöcköli ki a piac nagy volumenét adó szegmenseiből az Nviidát.De eltötymörögték az időt ilyen "neszesemmi fogdmegjól" IGP-vel és idén egy valamire való méretű IGP prémium piaci szegmensbe érkezik csak.
Bár ez a semmilyen kockázatot nem vállaló piaci követő magatartás valóban jellemző az AMD-re, szerintem nem teljesen zárható ki az sem, hogy a konzolszerződések együtt jártak a konzolokkal teljesítményben versenyképes PC konkurens SoC értékesítésének tilalmával. -
Callisto
őstag
-
.LnB
titán
válasz
Valamivagyok #9 üzenetére
Nem arról van szó, hogy melyik jobb. Hanem arról, hogy 8% az AMD piaci részesedése a VGA piacon. Csak erről Abu nem fog sose beszámolni, mert ez neki gondolom nagyon fáj.
-
Valamivagyok
tag
Próbálkoznak, fejlesztenek ez viszi előre a dolgokat. Igen az NVidia ül a trónon az 5090-el, vitathatatlanul durva cucc. De, ha mint egység sugarú 1080p gamer egy 5060ti és egy 9060xt között vacilálnék azért ott nincs akkora ordító különbség, akármelyiket is veszed. Meg az Nvidiának van egy köztudatba ivódott (nem alaptalan mítosza), hogy jó, a Radeon meg "Nem jó játékra".
Gyerekeknél nagyon cuki " kuki méregetés ". Van itthon egy 6700xt is (olcsóért volt) azt a gyerek NVidiás " haverja " nem hitte, hogy az akármi mennyi fps-el megy fullon. Átjött a gyerekhez és "úbammeg" neki csak egy gtx1060-a van. Radeonról nem is nagyon tudott, csak azt, hogy "sz@r". Én ebben azért érzek évtizedes kőkemény marketinget is, de azt nem vitatom, hogy jó az Nvidia.
-
.LnB
titán
válasz
Valamivagyok #7 üzenetére
Jó igen, ezt tudom. Lásd #6-os kommentem.
"Ami kijön boxra vagy PS-re szépen fut AMD videó kártyán is."
Nvidia-n meg mégjobban.Ezen ez az új Xbox hw nem igen fog változtatni.
-
.LnB
titán
válasz
Valamivagyok #3 üzenetére
Igen. És? Egy tök más hw-t, mint amiről a cikk szól.
-
.LnB
titán
Melyik piacot? A PC-set, amit leural a Steam? A konzolt, amit leural a Playstation? A handledet, amit leural a Nintendo?
Ez a bejelentés egy szépen hangzó marketing blöff. Ennek akkor lenne relevanciája, ha bármelyik hw-es piacon a Microsoft diktálna. De nincs így. A játékok Playstation-ön, Nintendo-n kelnek el legtöbb számban. PC-n meg mindenki Nvidia VGA-val játszik. Ezáltal a fejlesztők ezekre a hardverekre is fejlesztik és optimalizálják őket. -
tibaimp
nagyúr
Komoly piacokat fog az AMD! Jól csinálják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan Apple Watch Series SE 2.gen GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- JBL Bar 800 Pro 5.1.2 Hangprojektor
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- újszerű MacBook Air M1 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év garancia ajándék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest