- Logitech szerviz
- 3D nyomtatás
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaugheek
tag
Gyanítom többet járattad a Crysis-t mint én, nem is cáfolnék rá az általad állítottakra, bár annyit még hozzátennék, cloak módban könnyen átverhető az Ai. Én cloak nélkül próbálkoztam, kúsztam, próbáltam bujkálni...
Amit te vársz, ahhoz jó fejlesztők, sok idő, és rengeteg pénz kell, de ez manapság nem túl költséghatékony, inkább többlépcsős folyamat. Sokára lesz még az.
Bár ki tudja. Azok a rendszerek kifinomultabbak lehetnek, amik maguktól tanulnak.
Visszatérve a GTA 4 példájára, szerintem egészen valósághűen szimulálja akció közben, ahogy bekerítenek a rohamosztagosok, vagy amikor autóval üldöznek. Egyszer úgy jártam, hogy South Bohan-ben bementem egy sikátorba, ami elágazott sokfelé, és lehetett okoskodni-menekülni, de ezek abszolút bekerítettek, eltorlaszolták az utat autókkal és még fedezékbe is bújtak, habár a tárgyakat nem fordították a saját szakállukra. Ahogy te is említetted ehhez nagyban hozzájárul, hogy nagyobb létszámmal próbál meg leszedni a program. Szóval amikor x oldalról érkeznek az egységek, mindent bedarálnak és nincs egér út, akkor szorul a hurok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged