Hirdetés
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Hobby elektronika
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- Milyen monitort vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaugheek
tag
Gyanítom többet járattad a Crysis-t mint én, nem is cáfolnék rá az általad állítottakra, bár annyit még hozzátennék, cloak módban könnyen átverhető az Ai. Én cloak nélkül próbálkoztam, kúsztam, próbáltam bujkálni...
Amit te vársz, ahhoz jó fejlesztők, sok idő, és rengeteg pénz kell, de ez manapság nem túl költséghatékony, inkább többlépcsős folyamat. Sokára lesz még az.
Bár ki tudja. Azok a rendszerek kifinomultabbak lehetnek, amik maguktól tanulnak.
Visszatérve a GTA 4 példájára, szerintem egészen valósághűen szimulálja akció közben, ahogy bekerítenek a rohamosztagosok, vagy amikor autóval üldöznek. Egyszer úgy jártam, hogy South Bohan-ben bementem egy sikátorba, ami elágazott sokfelé, és lehetett okoskodni-menekülni, de ezek abszolút bekerítettek, eltorlaszolták az utat autókkal és még fedezékbe is bújtak, habár a tárgyakat nem fordították a saját szakállukra. Ahogy te is említetted ehhez nagyban hozzájárul, hogy nagyobb létszámmal próbál meg leszedni a program. Szóval amikor x oldalról érkeznek az egységek, mindent bedarálnak és nincs egér út, akkor szorul a hurok.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen autót vegyek?
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest