Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sunyiló
csendes tag
Ezt lehet a PSP phone után kellett volna bejelenteni. Legalábbis marketing szempontból...
Háj Men... Áj fink icc túú ikszpenzív, iz disz méd of gold, or watt? Szó háu máccs du lyu engedsz a felébül? BY MISIRULEZ
-
fasirTTT
őstag
gec ez nagyon durca kis gép, ha a specifikációja tényleg ez
-
Paul119
addikt
árára kiváncsi leszek ,tudni róla valamit vagy ezt még homály fedi?
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Black Dragon
addikt
likolom ezt a gépezetet, bár az ára fogja meghatározni, hogy ténylegesen megéri e megvenni.
Ha 70+, akkor meg is tarthatják. Annyiért veszek PS3-at, aztán csókolom.
-
addikt
Nagyon szép is jó, de még nincs ár, és biztos hogy az egekbe lesz...
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Black Dragon #5 üzenetére
Pedig a 70k kb reális érték. A psp első verziója is onnan indult. De volt 100k-s pakk is.
Én csak arra leszek nagyon kíváncsi hogy vinni fogja-e a ps2-es játékokat. Az erő már megvan benne.
Vagy várunk majd a feltörésre és valaki ír egy emulátort majd.
Live-Die-Respawn
-
pee13
senior tag
Inkább azon filózzunk, hogy 5 vagy 10 percet fog-e üzemelni akksiról.
"I use heavy strings, tune low, play hard and floor it. Floor it. That's technical talk." -Stevie Ray Vaughan
-
M@trixfan
addikt
Nagyon jól néz ki és tényleg bivalyerős. Semmi szükségem nincs rá de kéne
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
mrhitoshi
veterán
Combos az biztos. De majd meglátjuk mi sül ki belőle. Tényleg mindent az ára fog eldönteni. Ha viszont 50-60e Ft körül lesz, lehet benevezek egyre.
És meg azt hittem, hogy az első négy magos processzor mobil fronton telefonban kerül bevetésre.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
oriic
HÁZIGAZDA
Sehol nem írják, de vajon cserélhető lesz az akksija?
Live-Die-Respawn
-
k.
őstag
válasz Black Dragon #5 üzenetére
Megnézem én, ahogy fogod a 40 colos Braviat, meg a ps3at a metrón és generátorról tolod az Unchartedet
-
LW
őstag
Örömmel látom, hogy oled-et használnak. Ha kis méretben is, de már halandók számára is elérhető lesz. Nem néz ki rosszúl.
-
zoltanz
nagyúr
Ezen a felbontáson sztem bármit kitol ez 4xAA 16AF beállításokkal fizikával megspékelve tesszellációval...
-
P00By
nagyúr
Szép kis hardver!
-
Hunpriest
senior tag
Ez nem rossz ketyere. Kérdés milyen játékfelhozatal lesz rá, mert ha megint csak a nagygépes játékok átiratai lesznek rajta, komolyabb exklúzívok nélkül akkor a 3DS-el ez se lesz versenyben.
Szimpatikus húzás, hogy lesz online tartalom terjesztés, de ugyanakkor kártyán is megvehetőek lesznek a játékok.
Összegezve a hardver és az irányítási lehetőségek miatt nagyon komoly potenciál van a gépben szerintem, csak egy ütős játékhalom kell hozzá.
-
Móci
addikt
Hát, ehhez aztán adhatnak egy bivaly akksit, különben nem sok értelme lesz...
Amúgy tetszik a kicsike, bár ha ez ilyen jó lesz, akkor a korábban beharangozott psp telefon értelmét nem látom..."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
ladlac
tag
Egyébként mennyire bivaly a bivaly? Nyilván aki jobban benne van a hw-ben meg az okostelefonokban, azoknak többet mondanak ezek. Mondjuk SGS-hez, vagy az új, Tegrás LG Optimushoz képest mennyivel erősebb ez a hw? (az nyilván nekem is feltűnt, hogy egy, kettő, illetve négy magról van szó)
A kijelzőt illetően is úgy érzem megvezetett a marketing, tehát akkor az OLED, AMOLED, S-AMOLED fogalmakat tegye már nekem valaki tisztába. -
Az a 4 arm mag nem semmi. Kíváncs vagyok, hogy az apple mit fog lépni (iPhone/iTouch5)
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
EczkE
veterán
Év végén lesz kapható? Jó soká.
Asszem mindenféleképpen!
-
HartgeH3-2.8
addikt
Akkor ezek szerint UMD ebben sem lesz ha jól olvasom, mert ha minden igaz ez hiányzott a Go-ból is mondjuk akkor azt sem értem ott miért nem tudták megoldani a memory kártyáról való játszogatást.
Ha nagyon drága akkor tényleg már inkább egy PS3 SLIM
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
Shady313
aktív tag
Miért nincs benne GSM?
-
Shady313
aktív tag
válasz Cyberpunk #36 üzenetére
Alakul az ARM-based processzorok fejlesztése, de nincs is szükség akkora erőre valamint a fogyasztást is szem előtt kell tartani. Egyébként annyira nem vagyok toppon a PS(P) témában de arányaiban tekintve fogja hozni azt a teljesítményt. (mondjuk miért is ne lehetne rajta egy HDMI csati, hogy FullHD-ben élvezhessük a portable játékokat de szükség lenne erre? Nem hiszem, ha TV-hez akarja kötni magát valaki vegyen PS3mat)
-
mrhitoshi
veterán
válasz #19617792 #27 üzenetére
Hát ez beteg, de gyakorlatilag így van.
(#36) Cyberpunk: szerintem itt félre lett értelmezve a dolog. Ugye bár nem teljesítményben éri utol a PS3-at, hanem grafikailag, és ez szerintem meg is valósult. Ahhoz meg, hogy ekkora felbontásban szép legyen a grafika, nem kell nagyon nagy erő forrás, viszont az eddigi erő forrásoktól már több erő kell.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
ArchElf
addikt
Emellett a korábban megjelent PlayStation Store-on vásárolt PSP és PS one classic tartalmak is futtathatók lesznek. - Ja, kb 2-3 revizíóig (vagy a még megjelenésig ), aztán fura módon korlátozódik ez a fícsör, mint ahogy láthattuk az PS2->PSX kompatibilitása, majd a PS3->PS2 esetében... Emulálva meg majd szépen futnak a PSP-s játékok az NGP-n.
AE
[ Szerkesztve ]
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
DMG
senior tag
OLED-ről mintha az a hír járná, hog yszép-szép, de kicsit kevés az élettartama. Nem így van? Vagy ennyit fejlődött azóta a világ, én meg átaludtam?
Ennyi pénzért én nem értem mi értelme van ilyen kézi konzolnak. Persze a gatdag gyereknek minden kell, el lehet hallgattatni vele, ha hosszú útra indul a család.
Szóval arra vegyek 50K-ért egy gépet, hogy ha esetleg megyek valahova, akkor le tudjam fogallni magam utazás közben?
Nem mondom kicsit leszorítanák az árat, mondjuk úgy 20-30 környékére, akkor is drágának tartanám, de az a megfizethetó minőség lenne, ha feltétlen ilyen kaliberű játékokkal akarnék játszani a buszon.
Ami a hardvert illeti, az rendben van, erős a kicsike, ez a sok irányítási cucc jójó, de a hátsó érintés érzékeny felület nekem már sok. Ahogy a csóka fogást vált, hogy mászni tudjon, na azért az egy kicsit meredek, drága ahhoz, hogy elejtse az ember a buszon, mert ő mászik.
Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.
-
ladlac
tag
Lehet, hogy csak én vagyok így vele, de többet játszok a handhelddel itthon, mint utazás közben. Egyszerűen vannak rá olyan játékok, amikkel nagyon szívesen játszok, akár itthon is.
Szerintem az érintésérzékeny felület sem gáz, ha belegondolsz, normális fogás mellett a két középső ujjaddal simán tudod vezérelni.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ez a hardver a Tegra 2-őt megalázná. Kérdés, hogy milyen fogyasztás mellett, mert az nem mindegy.ó bár kétségtelen, hogy ez nem okostelefon lesz, vagyis nem számottevő probléma, ha 4-5 wattot fogyaszt. Az IGP nagyjából háromszor-négyszer olyan gyors, mint az ULP GeForce.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Put2
tag
Na, most feladta a leckét a Sony.. Szerintem ez lesz 1 ideig az ETALON..... Semmi sem fogja, tudja még megközelíteni sem...
-
Boxi88
őstag
Nagyon komoly lesz, odatette magát a Sony! Az első videótól tengeribeteg lettem, mert a kamerás aki vette a psp-t az is remegett, meg az is aki a kamerást vette...
-
mickemoto
őstag
Elfogadnék egy ilyen kütyüt,eszembe juttatta a régi kvarcjátékos időket.
-
vittuka
aktív tag
Erre már érdemes lehet beruházni, de biztos nem fogják utánunkdobálni...
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vittuka | Ha lehet privit vagy emailt írjatok, a hirdetés hozzászólásokat ritkábban nézem!
-
themebuilder
senior tag
-
XuChi
addikt
Hát ez nálam "instant get" kategória. Már ha lesz rá pénzem
-
buzus
aktív tag
Én nem utazom sokat de ha utazom is inkább a tájban gyönyörködöm nem az OLED kijelzőben. Néhány unalmas egyetemi órát el tudnék vele ütni de arra meg drága. Részemről ignore
szerk. Barátnőm viszont rajong az egyszerű telefonos játékokért, pl. angry birds, neki megvenném azért a nyugodt 1-2 óráért cserébe amit kapok viszont. Lehet mégis alszom rá párat karácsonyig
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: Új i7-12700KF/14700KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Dell Latitude 7390 i5-i7 / 8-16GB RAM, ssd, jó akku - számla, 6 hó garancia
- Szép! HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 64/512 QUADRO RTX 5000 16GB FHD
- Eladó Magnat Monitor Supreme 2002 fekete
- Kis méretű akyga felsőtápos ATX gépház
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest