Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mazsika
őstag
jöhet... akarom máris!

-
Dr_Syrex
senior tag
ez jónak ígérkezik, de míg megjön lassan végigjátszom a -bioshock 1-2-t

-
Fortissimus
őstag
ez odaver!

meg is nezem meg egyszer... -
-
Gude
senior tag
Le a kalappal a készítők elött.Hatásvadász lett

-
Scholes9
nagyúr
Na így kell kedvcsináló trailert készíteni

-
$p@rr0w
őstag
Most vittem végig a Bio 2-t, még két év várakozás...

-
Archanon
őstag
Aki vissza akar menni Rapture-ba, annak ott a Bio 1-2. Én speciel örülök, hogy nem tucatvízalattihorrorjátékot csinálnak belőle. Várós!

-
- = Zk = -
félisten
oppá

-
csaabz
őstag
Rágyúrtak a készítők!
A 2. résszel nem játszottam. Vhogy nem fogott meg...
-
TOM-202
senior tag
Nagyon hangulatos kedvcsináló video. Az első két rész nagyon tetszett különösen az első, mivel azt 3x is végigtoltam ahogyan a másodikat is 2x. Kíváncsi voltam mindenre ami a játékban van ezért "kimaxoltam" mindkettőt. Remélem ezt is élvezet lesz másodszorra is végigtolni.

-
Findzs
addikt
profi a tréler
ismerve az eddigi munkáikat szerintem van esélye egy jó játéknak
a bioshockos vízi témából meg nem nagyon tudnak már mit kihozni mert eléggé kötött a világa
na itt ebben a felhők között játszódó történetben szabadon szárnyalhat a fantázia
-
ferencka
tag
várós,érdekes jó játék lesz ez...

-
P00By
nagyúr
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Akkor Silenzio elmagyarázza miért, én most replayeket nézek ezerrel

-
Cathulhu
addikt
En vissza akarok menni Rapture-be, Sander Cohen zenejere es Big Daddyk banatos morajlasara alomra hajtani a fejem
Sokkal hangulatosabb nekem a viz alatt mint ez, sajnos 
-
válasz
mongoose123
üzenetére
-
30z.Samu
titán
Nem gyenge a grafó...

-
DerStauner
senior tag
szakadjanak már el ettől a világtól. kezd unalmassá válni minden eleme.
-
nrgia
őstag
uhh ez nagyon állat!
-
No-kia
addikt
az elején avizes bevezetés hatalmas, de nekem fura hogy ez is bioshock, itt nincsenek elvadult emberek, mutáció.. ami ott ki alakult az elhanyagoltság miatt, kíváncsi vagyok mi sül ki belőle
-
X-Master
tag
Húú, ez aztán nem semmi, bírom az ilyen "feldolgozhatatlanul különleges" dolgokat. Na ilyen se volt még, de nagyon meglepődtem, hogy nem víz alatt lesz, de ez még jobb. Pozitív csalódás, remélem a játék is ilyen mestermunka lesz. Nekem mondjuk a Bioshock 2 jobban tetszett, mint az 1, főleg a robbanónyilak voltak nagyon kemények.
-
JanR
addikt
A trailer elejerol nekem az ugrik be, hogy a szereplo csak kitalalta Rapture City-t, aztan felebred es a fellegeben van
Igeretesnek tunik a jatek, de meg a 2-vel sem jatszottam, pedig mar egy ideje itt porosodik a polcomon 
-
nixx-21
őstag
letaglózott.
egyszerűen hatalmas, nekem nagyon bejön.

maga az ötlet.
a trailer pedig leírhatalanul komoly.
-
mongoose123
aktív tag
szakállas csávó a képeknél pont úgy néz ki mint captain price --- ??????????? ---
-
Odin_James
tag
"Óriási a bemutató, de szerintem kicsit merész. Olykor elég stresszes volt nézni. Gyengébb idegzetűeknek akár szó szerint kellemetlen perceket is okozhat, a szó komoly értelmében."
Miért is? A zuhanás miatt?

Ken Levine a Bioshock megjelenése után nagyon fogadkozott, hogy következő játékokuk egy merőben eltérő koncepcióra fog épülni és semmi köze nem lesz a Bioshock-hoz. Hát, most ezek után mindenkit vegyes érzések foghatnak el. Ugyebár teljesen új helyszín és történet, de nem tudtak szabadulni a Bioshock hangulati elemeitől. A legnagyobb csalódást a cím okozza, mivel az eddig bemutatott videó nem indokolná azt, hogy a készülő játék Bioshock címen jelenjen meg (ezt próbálták egyensújozni az itt-ott felbukkanó Big Daddy figurákal), de nagy valószínűségel a kiadó nyomására kellett a bejáratott Bioshock címet kapnia. Egyébként nekem is eszembe jutott a videó nézése közben a Final Fantasy és Miyazaki Laputa című filmje.
Egy biztos, az Irrational Games egy minden téren egyedi játékot fog készíteni, bár az új helyszín nagyon be fogja határolni a játékmenetet, amely remélhetőleg minden eddiginél forradalmibb lesz. -
bishoplogan
senior tag
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Na ehhez én sem

-
Johnny Cage
addikt
mindenki azon sír állandóan, hogy nincs elég kreativitás a modern játékokban. most meg jön egy játék, ami b*szki a fellegekben játszódik, és asszondják, hogy "erőltetett"... nem tudok ehhez mit hozzáfűzni.
-
Janika!2
aktív tag
atyagatya 
-
rankesz
veterán
Várós lesz nagyon... remélem nem fullad unalomba mint anno a 2.
-
WesTM
őstag
Ez valami perverzül jól néz ki!

-
malwy
senior tag
Le a kalappal a videó előtt

-
EczkE
veterán
Eddig egyik Bioshock sem tetszett, de ez a videó megfogott.

-
Gude
senior tag
Zseniális!
Természetesen várós kategória 
-
LLKobe
veterán
Sztem a csaj Uri Geller-nél tanult

Rózsa, mukodj!!!

-
boeing
őstag
Imádom a magasságot,cool videó,érdekes lesz,szerintem ez kell.

-
tzsolesz
nagyúr
Óriási a bemutató, de szerintem kicsit merész. Olykor elég stresszes volt nézni. Gyengébb idegzetűeknek akár szó szerint kellemetlen perceket is okozhat, a szó komoly értelmében.

-
Fuuuuuuuuuubazzzzeeeeeeeee! Beleszedultem a videoba

Varom nagyon!
-
iBlast
aktív tag
szerintem ez már erőltetett és kissé beteges, vagy nem is tudom, hogy fogalmazzak...1 szóval: elvont^^.
-
worxland
addikt
messze van még 2012.

-
gybazsi
senior tag
Nekem tetszik a videó alapján a játék hangulata, a videó vége pedig besz*rás.

-
wednesday
őstag
Ugyan azért, amiért nem cserélték le a Bioshock nevet. Marketing gépezet.

Pedig eddig egy új rész mindig másféle "shock" volt. Ez is új rész lesz, de reklám miatt a bejáratott nevet megtartották. Egyébként a jó marketing fontosabb mint maga a játék üzleti szempontból. Nem csoda, hogy most már jóval többet költenek rá, mint magára a játék fejlesztésére (egyes játékoknál akár a 2-3-szorosát is). -
LLKobe
veterán
Űűű bakker mekkora hangulata van
Mondjuk a bioshock-nak ez erőssége volt mindíg 
-
CsikiRoli
tag
-
Sicilian
addikt
Ígéretesnek néz ki, várományos lesz nálam

-
bmwk1200s
őstag
A kiscsaj telekinetikus?

-
Silenzio
addikt
Kissé erőltetett az ötlet, meg nem tudom, minek kell belevenni a valóságot (Pinkertonok). Poszt-vadnyugati történelem Final Fantasy-vel keverve, sőt Miyazaki Hayaóval, mindez fps-ben... Fejlesztő legyen a talpán, aki ebből élvezhető dolgot hoz össze. Persze könnyen lehet, hogy nekik sikerülni fog.
P.S. nem érdemes használni a "cooperative" szót, ha már létezik a magyar "kooperatív".

-
Gordiann
őstag
A trailer hatalmas!!!

Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest