Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jimy83
aktív tag
Hát nekem se igazán jön össze az irányítás beállítása , az egér össze vissza mozog nem is tudok felnézni például .
Ha valakinek sikerült egérrel+bill.-el működésre bírnia az leírhatná hogyan . -
törölt tag
Pontosítok, a Configurator menűben lehetett testre szabni a beállításokat. Nem jegyzett meg grafikai modosításokat, amiket a savegames mappában a txt-ben is probáltam átirni sikertelenűl (visszatér az alapbeállításokra). A Deep Black Reloaded hasonló stilusban készült, gyengébb történettel, de legalább játszható volt.
-
törölt tag
Ez gyorsan letudtam (sajnos)... Az irányítás nálam sehogyan sem lett használható. Habár a játék menűjében a billentyűzet és az egér is testreszabható, a játékban nem volt használható! Az egér őssze-vissza forgott, a bill. gombok meg nem azt a funkciót adták amire talán a készitők is szánták
A menűben csak a gamepad segitségével tudtam rendesen navigálni, a játékban is jópár parancsot is csak igy fogadta el nálam. Steam-es kiadás volt.
-
válasz
GegeWarrior #6 üzenetére
ja, ezért hülye kérdés, mert 99%, hogy teljes port lesz. de azért ott az 1%...talán...
-
talán hülye kérdés, de vajon reszelnek a grafikán, vagy egy az egyben konzolport lesz? na mindegy, tudom hülye kérdés volt.
-
nebulo
tag
Kíváncsi vagyok "egerészve" mennyire fog kézreállni az aprítás, vagy kell majd hozzá egy "mellbibmbós-batarang"?
-
infectedmann
őstag
Egy remek teszt a játékról: [link]
Én már várom.
-
Ryder62
őstag
Gépek lázadása?
A történetet sokan dicsérik, meg az ellenfelek rombolhatóságát, szóval érdemes lesz ránézni.
-
GegeWarrior
senior tag
Már várom, sok dicsérő szót hallottam róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- ARMA Reforger
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest