- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Steam Deck
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
"nem létező piacuk" - Sajna kütyü szempontból igen. Magyar lokalizációval nem is lehet kütyüt venni a play-en.
Egyébként az Iphone nálunk az egyik legdrágább a keresetekhez igazítva. Ebben még Svájcot is megelőzzük.Egy másik cikkben olvastam, hogy rárakódó adók miatt ennyi nálunk.
-
tothmaxy182
őstag
Én nem konkrétan Magyarországról, hanem Európáról beszéltem. És nyugaton sem hülyék élnek. Ott is kaphatók ultrabookok, meg Win-es tabok. Miért vennék meg a nyirbált funkcionalítású tabot drágábban?
Amúgy már ezerszer leírtam, hogy rengetegen téveszmékkel élnek. Hidd el nekem, nyugaton sem szarják az emberek a pénzt, sőt azt mondhatom, hogy még sokkal tudatosabban, és spórolósabban is vásárolnak, mint a magyarok. Tapasztalat!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A keresőóriás nem csupán a két új referenciamobillal rukkolt elő, hanem egy táblagépet is bemutatott, ami 10,2 hüvelykes QHD kijelzővel rendelkezik.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- OLED TABLET Honor MagicPad 2 (2 hetes vásárlás)
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S10 Ultra ((12GB/512GB))+Gyári book cover keyboard
- ALKUKÉPES ELADÓ APPLE IPAD AIR 2 GOLD 32GB
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest