- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielK
addikt
Ennyit akartam volna mondani én is. Csak egyesek ezt nem értették meg, inkább b***tattak engem, hogy nem látok erdőt egy almától. Mindent látok, kérem szépen, csak van a jog ami megengedi, hogy ezt az Apple megtegye és ettől az Apple nem lesz p*cs. Ennyit akartam mondani és kész. Pá
-
Tudom, hogy perelnek az apple ellen mások. De ne legyünk már nevetsségesek, hogy a tégla forma, az elöl kijelző-hátul hátlap, a lekerekített élek, antennaelhelyezés, üveg előlap meg minden faszság miatt perelnek.
Az ikea is perelhetné ennyi erővel a kikát, mert ugyan olyan villát forgalmaznak..
-
Azért köszönöm, hogy lenézel, de tényleg. Te biztosan 100x okosabb vagy
Nem olvasok, mert nincs kedvem itt mozizni. De tudod mit, ha szerinten teljesen normális, hogy ilyen idióta dolgokért kell perelni es mindent úgy beállítani, mintha ők találták volna fel, akkor nincs is miről beszélnem veledHa meg szerinted a többi gyártó is ilyen, mutass pls megegy hasonló pert egy másik szemszögből..
-
Most ezzel mit is akartál bizonyítani? Engem rohadtul hidegen hagy, hogy melyik gyártó melyiknek mit gyárt, vagy milyen szabadalmat ad el. Viszont egyedül az apple perel ilyen pitiáner és gusztustalan módon mindenkit, mert éppen kijelzőt raktak ők is a telefonjukba ezért őket másolják, mert mint tudjuk a világon mindent ők találtak ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Düsseldorfi Területi Bíróság döntése alapján az Apple–Samsung perek lezárásáig az Európai Unió területén nem kerülhet forgalomba a Samsung Galaxy Tab 10.1.
- Motoros topic
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Külpolitika
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Razer Blade 15 gamer laptop megvigyázott szép állapotban.
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i7-9750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest