- Milyen RAM-ot vegyek?
- Androidos tablet topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- Az átlagnál nagyobb eséllyel pusztulnak el a Western Digital egyes HDD-i
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jani04
aktív tag
válasz
jorgoszka
üzenetére
A probléma ott van ezzel az egész dologgal,hogy némely ember támadja azokat akik úgy gondolják ezt nem nyelik be.Én azt nem értem miért nem lehet elfogadni ezt a dolgot?
Az meg,hogy neked milyen kártyád van engem spec nem érdekel.Örülök,hogy neked bejön.Használd egészséggel.Én biztos nem szóllak le mert megtartod. -
jani04
aktív tag
válasz
jorgoszka
üzenetére
Neked a korrektségről kb annyi fogalmad van mint most az Nvidiának.Amúgy meg ha ingyenélő lennék nem tellene ilyen kártyára.Bocs,hogy megkérdem de téged képeztek ilyenné vagy már alapból ilyen vagy?Esetleg kisebbségi komplexusod van mert te nem engedhetsz meg magadnak ilyen cuccokat?Én is csak azért kérdem mert meg tehetem.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Jacek
veterán
válasz
jorgoszka
üzenetére
Ebből a postból az jött le hogy te igazi zöldhájogos vagy
Csak halkan elárulom hogy 1 év van a két VGA között, és kb pariban vagy az elavult AMd termékkel, aki meg a fogyasztásra veri az ne vegyen 100.-ért VGA-t...
Csak mert annyira ostoba a gondolkodásod hogy ez alapján te öngyilkos leszel amikor kijön az uj Radeon generació mert agyonveri a hőn szeretett nvidiádat, de aztán kijön az új nvidia és.......... long time ago....
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
És várnod kell a következő nvidia kártyára hogy elmondhasd megint hogy gyorsabb mint az AMD
OMG

Ebből a postból az jött le hogy te igazi zöldhájogos vagy