Hirdetés
- Az ASUS sem feledkezett meg a kvantumpontos OLED monitorok szegmenséről
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- Felsőkategóriás NVMe SSD készül a Kingston boszorkánykonyháján
- Nyakunkon az ASUS AMD-s csúcsdeszkája
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
onedroid
csendes tag
válasz
Tigerclaw #17 üzenetére
Ettől a 3 állású IPD állíthatóságtól fázok is egy kissé. Én megrendeltem, mert a Psvr-t le akartam már cserélni a nyomorék mozgáskövetése és a köldökzsinórja miatt. Beat Saber-t is sokszor flusztráló volt játszátszani, mert ha úgy volt kedve a rendszer épp nem volt hajlandó normálisan működni, lekövetni a fagyikat. Azt néztem, hogy a Quest 2-nél manuálisan tologathatod a 3 állása közt a lencséket. Jól ki kell törni belőle a három ˝pöcköt ˝és akkor odaállítod ahol neked a szemtávolságodnak legjobban megfelel
-
Tigerclaw
nagyúr
Nalam a fapados IPD allitas dealbreaker. Ez a kalibracios elem donti el, hogy milyen VR elmenyt kapsz, vagy hogy milyen hamar jelentkeznek olyan fizikai tunetek, mint a fejfajas es hasonloak.
Anno a Go-val jol atvertek az embereket, mert semmilyen IPD kalibraciot nem kaptak, es persze meg sem emlitettek, hogy milyen fontos. A Questnel ezt kijavitottak, most meg megint fapados megoldast valasztottak. A Quest 1 kicsi upgrade volt a Go-hoz kepest, ezt meg igy elcsesztek. A tobbi, nem keves problemat meg toleralni lehet, de ezt nem is erdemes toleralni. Ha szerencses vagy es pont passzol az egyik beallitas, jo vetel lehet foleg a kulon megveheto jobb fejpanttal, de amugy kerulendo.
-
Yutani
nagyúr
válasz
cskamacska #13 üzenetére
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
cskamacska #13 üzenetére
Uhh, ezek már nagyon elvont, deep-undergoung (vagy "mélymocsár"?
) gamer dolgok...
-
Yutani
nagyúr
válasz
cskamacska #11 üzenetére
Volvo Index
Én is utálom a telefonon az automatikus javítást.
-
cskamacska
addikt
Nyilván marad a Volvo Index, meg amit a HTC ki tud erőlködni magából, míg végleg csődöt nem jelentenek.
Jópofa ez a Quest 2, most ráadásul még a hardvert sem spórolták le vészesen (Snapdragon 8CX gen 2 az kimondottan kurrens csúcs, 835 pedig már Quest 1 idejében is röhejes volt), de nekem ez a mobil irány nagyon nem tetszik.
Most amikor az átlag gép is elég erős lenne a VR-hoz, Ryzen nagyon olcsón ad jó teljesítményt, közepes RTX3060 / Big Navi pedig csuklóból fogja a 4K-t kirázni. Most hogy a Volvo VR mániája tolja alájuk is a lovat platform semlegesen. Pont akkor szakítanak a PC-s VR-al és mennek direktben mobilra, amikor már olcsón tudnak HMD-t gyártani és tényleg elég érett lenne a piac rá.
Ezek sem őrülnek már meg jobban.
-
apatyas
Korrektor
válasz
cskamacska #7 üzenetére
Úgy tűnik, hogy ez sem az az eszköz lesz végül, amivel PCn virtuálishaluzok. Pedig ha jól emlékszem, volt Minecrafthoz vmi tákolt vagy hivatalos támogatása. (Valahol már kidünnyögtem magamat abban a témában, hogy a FB kisajátította magának, szal mellőzöm).
Mi egyebet érdemes akkor használni? Kezelők nem feltétlen kellenek, maradnék bill egéren sztem.
Vesszőkről annyit hogy angolban összefolyóan írnak tagolás nélkül de magyarban illik a tagmondatokat elválasztani vele ezt sokan kihagyják sajnos aztán tagold és bogarászd magadnak ahogy tudod mit is akarhatott a költő.
Ahogy az előző körmondatomban direkt csináltam. -
Yutani
nagyúr
válasz
SunMount3r #6 üzenetére
Hát a te első hozzászólásod is annyit ért. De tényleg mindegy, hagyjuk is.
-
cskamacska
addikt
Engem komolyan meglep hogy flatgames mocsarát elhagyók nem kommentálták még meg a hírt.
Pedig ez a bejelentés mindenképp ki kellett volna éremeljen némi szemöldök húzkodást:
"Ez egyébként egy fontos képesség, ugyanis a Facebook az Oculus Rift sorozatot lényegében lelövi."
A Quest 1 PC kompatibilitása nem teljesen jó, ezen a Quest 2-vel vagy nagyon sokat javítottak, vagy a "VR PC desktop éve" sohasem jön el, mert konkrétan már nem is lesz ilyen.
-
Yutani
nagyúr
válasz
SunMount3r #1 üzenetére
-
SunMount3r
nagyúr
-
jbush
tag
válasz
SunMount3r #1 üzenetére
Csak azt ne
Így is éppen egyéb nyelvhelyességi hiba van ebben a cikkben (is). Sohasem fogom megérteni, miért kell szabálymódosításokkal legitimálni a hibákat ahelyett, hogy megkövetelnék a rendes nyelvismeretet.
Hol van már a Grétsy László nevével fémjelzett "Álljunk meg egy szóra!"?? -
MeszesKPT
őstag
Több szempontból is egész korrekt előrelépést hoz és mindezt 300$-ért. Alakul ez (lassan).
-
SunMount3r
nagyúr
Jobb képességű rendszer az elődnél olcsóbban, új kontrollerekkel.
->Az új szabályok szerint már tehettek az "az" elé is vesszőt. (Innentől ízlés kérdése, de nekem pl. jobban fekszik).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Jobb képességű rendszer az elődnél olcsóbban, új kontrollerekkel.
- RAZER Viper V2 PRO Fekete Vezeték Nélküli Gamer egér
- Eladó MikroTik RB5009UPr+S+IN új, bontatlan, PoE-out-os szörnyeteg
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 Gen2 - i5-1135G7 I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Egyszerű De Nagyszerű Kecó érdekel?! Kolink Stronghold Barricade ATX! INGYEN MPL az árban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest