Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
onedroid
csendes tag
válasz Tigerclaw #17 üzenetére
Ettől a 3 állású IPD állíthatóságtól fázok is egy kissé. Én megrendeltem, mert a Psvr-t le akartam már cserélni a nyomorék mozgáskövetése és a köldökzsinórja miatt. Beat Saber-t is sokszor flusztráló volt játszátszani, mert ha úgy volt kedve a rendszer épp nem volt hajlandó normálisan működni, lekövetni a fagyikat. Azt néztem, hogy a Quest 2-nél manuálisan tologathatod a 3 állása közt a lencséket. Jól ki kell törni belőle a három ˝pöcköt ˝és akkor odaállítod ahol neked a szemtávolságodnak legjobban megfelel
-
Tigerclaw
nagyúr
Nalam a fapados IPD allitas dealbreaker. Ez a kalibracios elem donti el, hogy milyen VR elmenyt kapsz, vagy hogy milyen hamar jelentkeznek olyan fizikai tunetek, mint a fejfajas es hasonloak.
Anno a Go-val jol atvertek az embereket, mert semmilyen IPD kalibraciot nem kaptak, es persze meg sem emlitettek, hogy milyen fontos. A Questnel ezt kijavitottak, most meg megint fapados megoldast valasztottak. A Quest 1 kicsi upgrade volt a Go-hoz kepest, ezt meg igy elcsesztek. A tobbi, nem keves problemat meg toleralni lehet, de ezt nem is erdemes toleralni. Ha szerencses vagy es pont passzol az egyik beallitas, jo vetel lehet foleg a kulon megveheto jobb fejpanttal, de amugy kerulendo.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Yutani
nagyúr
-
SunMount3r
nagyúr
válasz cskamacska #13 üzenetére
Uhh, ezek már nagyon elvont, deep-undergoung (vagy "mélymocsár"? ) gamer dolgok...
-
Yutani
nagyúr
válasz cskamacska #11 üzenetére
Volvo Index
Én is utálom a telefonon az automatikus javítást.
#tarcsad
-
cskamacska
addikt
Nyilván marad a Volvo Index, meg amit a HTC ki tud erőlködni magából, míg végleg csődöt nem jelentenek.
Jópofa ez a Quest 2, most ráadásul még a hardvert sem spórolták le vészesen (Snapdragon 8CX gen 2 az kimondottan kurrens csúcs, 835 pedig már Quest 1 idejében is röhejes volt), de nekem ez a mobil irány nagyon nem tetszik.
Most amikor az átlag gép is elég erős lenne a VR-hoz, Ryzen nagyon olcsón ad jó teljesítményt, közepes RTX3060 / Big Navi pedig csuklóból fogja a 4K-t kirázni. Most hogy a Volvo VR mániája tolja alájuk is a lovat platform semlegesen. Pont akkor szakítanak a PC-s VR-al és mennek direktben mobilra, amikor már olcsón tudnak HMD-t gyártani és tényleg elég érett lenne a piac rá.
Ezek sem őrülnek már meg jobban.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
apatyas
Korrektor
válasz cskamacska #7 üzenetére
Úgy tűnik, hogy ez sem az az eszköz lesz végül, amivel PCn virtuálishaluzok. Pedig ha jól emlékszem, volt Minecrafthoz vmi tákolt vagy hivatalos támogatása. (Valahol már kidünnyögtem magamat abban a témában, hogy a FB kisajátította magának, szal mellőzöm).
Mi egyebet érdemes akkor használni? Kezelők nem feltétlen kellenek, maradnék bill egéren sztem.
Vesszőkről annyit hogy angolban összefolyóan írnak tagolás nélkül de magyarban illik a tagmondatokat elválasztani vele ezt sokan kihagyják sajnos aztán tagold és bogarászd magadnak ahogy tudod mit is akarhatott a költő.
Ahogy az előző körmondatomban direkt csináltam.[ Szerkesztve ]
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
Yutani
nagyúr
válasz SunMount3r #6 üzenetére
Hát a te első hozzászólásod is annyit ért. De tényleg mindegy, hagyjuk is.
#tarcsad
-
cskamacska
addikt
Engem komolyan meglep hogy flatgames mocsarát elhagyók nem kommentálták még meg a hírt. Pedig ez a bejelentés mindenképp ki kellett volna éremeljen némi szemöldök húzkodást:
"Ez egyébként egy fontos képesség, ugyanis a Facebook az Oculus Rift sorozatot lényegében lelövi."
A Quest 1 PC kompatibilitása nem teljesen jó, ezen a Quest 2-vel vagy nagyon sokat javítottak, vagy a "VR PC desktop éve" sohasem jön el, mert konkrétan már nem is lesz ilyen.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Yutani
nagyúr
válasz SunMount3r #1 üzenetére
Eljött az indokolatlan vesszők ideje, ami eddig is idegesítő volt. Az indokolatlan pénteki, dohányzós Zámbó Árpy kép még elment, de ez...
#tarcsad
-
SunMount3r
nagyúr
-
jbush
tag
válasz SunMount3r #1 üzenetére
Csak azt ne Így is éppen egyéb nyelvhelyességi hiba van ebben a cikkben (is). Sohasem fogom megérteni, miért kell szabálymódosításokkal legitimálni a hibákat ahelyett, hogy megkövetelnék a rendes nyelvismeretet.
Hol van már a Grétsy László nevével fémjelzett "Álljunk meg egy szóra!"?? -
MeszesKPT
őstag
Több szempontból is egész korrekt előrelépést hoz és mindezt 300$-ért. Alakul ez (lassan).
-
SunMount3r
nagyúr
Jobb képességű rendszer az elődnél olcsóbban, új kontrollerekkel.
->Az új szabályok szerint már tehettek az "az" elé is vesszőt. (Innentől ízlés kérdése, de nekem pl. jobban fekszik).[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest