- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
válasz
TheProb #6699 üzenetére
Nálam is hasonlókat csinált, de a leggyakoribb az volt hogy "a telefon nem válaszol" és leválasztódott a kocsiról. A sajátommal is csinálta meg más autóval is. Vadonat új kábellel is és használtal is.
"Olyan szintű idegrohamot tud ez kiváltani belőlem, hogy 1x tuti kib@szom az ablakon a telefont."
Igen sajnos nálam is, és mindig egy hajszál választott el attól hogy ne tegyem meg. Mostmár vettem egy Mi 11 ultrát, remélem ezzel nem lesz ilyen gond ha szükség lesz az android autora -
válasz
TheProb #6087 üzenetére
Pár hónapja én is nagy boldogan telepítettem a jelenleg is fent lévő GCam_7.3.018_Urnyx05-v2.5 kamerát, de nem is használom.
Nem is vagyok nagy fotós ugyan, de amíg Poco F1-nél imádtam a GCam-ot használni, itt F2-n mindig előbb gondolok a gyárival fényképezni, mint GCam-mal.
Éjszakai mód használhatatlan szinte, talán a rendes nappali képek picit jobbak vele, de nem tesztelgettem nagyon, amúgy is jegyzetelés szintjén szoktam fotózgatni, ahová nem érdekel a minőség.Természetesen a PocoF2 config fájl is be van neki töltve, így írom a fentieket.
-
tomboy0013
veterán
válasz
TheProb #4762 üzenetére
Tényleg megoldotta a kikapcsolást. De ez is... Honnan kellene ezt tudnia egy mezei felhasználónak, hogy az akkukímélőnél kell ezt megoldani ha nincs is használva maga az akkukímélő? 😅 Imádom az ilyen felhasználóbarát dolgokat.
Na mindegy legalább megoldódott a probléma egy része. Köszi.
A közelség érzékelőre viszont nem reagál. Hiába teszem zsebre világít tovább. Ezt gyanítom nem lehet orvosolni...Theorama: Ezt az időzítést hol kell keresni?
-
ofgm
tag
válasz
TheProb #4557 üzenetére
Mi is telenorosak vagyunk, és ugyanez a problémánk, a lányom samsung a80, feleségem lg velvet, én meg poco f2 pro-n ugyanezt tapasztaljuk. Ami érdekes, hogy az agyongyötrőt digis teszt kártyákkal nem tapasztaltunk ilyet, ahol már volt némi térerő ment tökéletesen a telefon és a 4G is. Sajnos egy baj van a digivel, nincs teljes országos lefedettsége
-
darvinya
titán
válasz
TheProb #4557 üzenetére
B…szájba Telenor-t, mert ez már Ő saruk.
Sorba omlik össze rendszerük, konkrétan használat közben látom, hívás esetén lehal minden, net, SMS, stb.
S nem telefon hiba, mert összes telefonnál ez van.
Szomszéd csönget, hogy Telenor-ról képtelen telefonálni, pedig Samsung telefont Telenor-tól vette.
Ma épphogy működött, azaz hívás akkor jött, mikor egyik cellából másik cellába mentem.
De csak 5 percig, mert az új cellán is lehalt ezután.Üsz nagy csend.
Mint a tegnapi Discovery család.kivételnél. -
TheProb
veterán
válasz
TheProb #4480 üzenetére
Látom van már v2.5 és F2 Pro-nak dedikált profil is. Bár jelentősen nem jobb a helyzet:
V2.5 + pocof2pro-urnyx05.xml:
-
darvinya
titán
válasz
TheProb #4475 üzenetére
Nincs is MIUI SMS app a ROM-ban.
Messenger felugró értesítővel nem nyitható kis ablak, csak Messenger kis ablak, aminél beviteli mezőt mindig takarja billentyűzet, így ezt nem használom.spiky03
Rövid érintéssel indítom a file-t, ekkor adja be a lehetőségeket.
Nem hosszú érintéses! -
Tirith
tag
válasz
TheProb #4451 üzenetére
Nekem xiaomi.eu stabil 12.0.8. rom van a telefonon és legnagyobb meglepődésemre root nélkül tökéletesen működik a Google Pay. Kb. 1-1,5 hónapja használom. Addig én is úgy tudtam, hogy nyitott BL-nél root és mókolás kell, hogy működjön.
A Curve és Revolut kártyám is hozzá van rendelve. A Simple-hez képest töredék idő alatt megtörténik a fizetés.
-
-
Carline
őstag
válasz
TheProb #2980 üzenetére
Ha régi a SIM akkor befáradsz a szolgáltató üszi-be jelzed hogy pl eldobálja a telefon a térerőt és cserélteted. Ne partnerbolt legyen mert ott könnyen leráznak. (valszeg nem kapnak jutalékot utána ..) Telekomnál a csere ingyenes volt nekem kb 3 éve.
kitt lee A megoldás a hajszárító. Jól megmelegíted a matricát és szépen le lehet szedni.
-
darvinya
titán
válasz
TheProb #2976 üzenetére
Nem, de ez tipikus hiba a SIM döglődésnek és/vagy SIM aljzat hibának.
Előbbit szolgáltató ingyen cserét ad, utóbbi már garanciális kérdés.Persze akad olyan DEV ROM amin előfordul ilyen, de azoknál nemcsak hívás alatt is előjön az újraindulások, s nem mindig kér PIN kódot.
-
-
válasz
TheProb #2285 üzenetére
Én az Oneplus One és a Redmi 3-ra vettem nillkin tokot, utána az elégedettség miatt az A2 Lite-ra is azt vettem, de az már nem volt a régi, pedig drágán vettem tuti-eredetit.
A Poco-ra már nem is próbálkoztam vele.
Amúgy nagyon csúnyán tud repedezni 1,5-2 év után. Az OPO-n ról is lerohadt hamar. -
TheProb
veterán
válasz
TheProb #2075 üzenetére
Hááát, kezdenek előjönni az emlékek, hogy anno a Mi8-on miért mentem vissza relatíve gyorsan a global stable-re... Elég sok a bug, fc, nem működő app (ráadásul xiaomi app-ok is, pl. mi share), látszólag nem működő beállítások, stb. Viszont a 11-es droidba azért látszik, hogy került pár hasznos vagy annak tűnő cucc.
(#2076) mgTerminator: Tegnap este óta nem volt képes letölteni egy SMS-t sem, szóval szerintem már nem is fog...
Megpróbáltam a plex-et (nincs pass-om, szóval deficitesen), de nálam is megáll a lejátszás 1 mp után. Annyi különbséggel, hogy nem fc-t tolt az app, "csak" kivágott a plex home-ba.@Tps: Asszem te hiányoltad, hogy a front kamera nem "jön ki magától", ha arcfeloldást akarsz. Itt már tudja, felemelésre automatán ki tudja tolni, ha beállítod.
+1: Tegnap bekapcsoltattuk Trénornál a VoLTE-t, jött a duma, hogy csak a listájukon lévő telefonok támogatottak, stb, stb. Mondtam, hogy akkor húzzák rá a Redmi Note 8T profilját, aztán csókolom, meglátjuk, hogy megy-e. Nem sokkal rá már virított is a status bar-on a "VoLTE" logó, szóval szerintem jók vagyunk. Telefonálni még nem próbáltam. Viszont az újdonság volt számomra, hogy mindkét kártyán nem fog menni a VoLTE, csak azon amelyikre a mobilnet be van állítva...
-
marcee
addikt
válasz
TheProb #1884 üzenetére
Én minden telefonomra Nillkin Super Frosted tokot vettem. Szög egyszerű, kemény, vékony , matt héj, nagyon jó fogással, ami alá por sem nagyon jut be. 2-3 év kemény használat (terepmunka) és néhány, de nagy ejtés után néz ki így: [kép] [kép]
Kapható Poco F2 Pro-hoz is. -
-
JKalo
tag
válasz
TheProb #1770 üzenetére
Nekem meglepően gyorsan ideért...
Detailed Shipment tracking 18/08/2020 12:23
The parcel has been delivered.
Hungary Fertőszentmiklós
18/08/2020 07:27
The parcel is expected to be delivered during the day.
Hungary Fertőszentmiklós
18/08/2020 06:50
The parcel has reached the parcel center.
Hungary Fertőszentmiklós
17/08/2020 18:35
Hungary Alsónémedi
13/08/2020 22:45
Germany Neuenstein
13/08/2020 22:45
The parcel has left the parcel center.
Germany Neuenstein
12/08/2020 22:53
Spain Santa Perpètua de Mogoda
11/08/2020 21:03
Spain
11/08/2020 20:28
Spain San Fernando de Henares (Madrid)
11/08/2020 20:28
The parcel was handed over to GLS.
Spain San Fernando de Henares (Madrid)
11/08/2020 11:28
The parcel data was entered into the GLS IT system; the parcel was not yet handed over to GLS.Rendelés, fizetés : 08.10 15h
-
r0by
addikt
válasz
TheProb #1770 üzenetére
Nekem sem túl gyors a vasárnap délelőtti rendelésem. De én még bizakodom, hogy pénteken a kezembe kerül..
2020.08.26.0:01 Csomag megérkezett a csomagelosztó központba.Spanyolország Santa Perpètua de Mogoda
2020.08.25.23:53 Csomag elhagyta a csomagelosztó központot.Spanyolország Santa Perpètua de Mogoda
2020.08.25.23:52 Csomag elhagyta a csomagelosztó központot.Spanyolország Santa Perpètua de Mogoda
2020.08.24.21:13 Csomag megérkezett a csomagelosztó központba.Spanyolország
2020.08.24.20:02 Csomag elhagyta a csomagelosztó központot.Spanyolország San Fernando de Henares (Madrid)
2020.08.24.20:02 Csomag beérkezett a csomagelosztó központba.Spanyolország San Fernando de Henares (Madrid)
2020.08.24.11:29 Csomagadatok bekerültek a GLS IT rendszerébe; a csomagot még nem adták át a GLS részére.Spanyolország San Fernando de Henares (Madrid) -
snecizero
senior tag
válasz
TheProb #1765 üzenetére
Sikerült felhívni a telefoncentert. Azt mondták hogy ha ma rendeltem akkor kb jövő héten megjön a teló. Rákérdeztem a garanciára és akkor azért volt egy pár másodperc hezitálás.
Viszont mondta hogy igen 2 év garancia. Hát jó lenne ha legalább egy 1,5 elmenne gari nélkül. A fiam redmi note 4 már 3 éves semmi baja.
-
TpS
őstag
válasz
TheProb #1736 üzenetére
Sajnos nem ettől függ vagy 7. hóban még nem ettől függött, amikor a note-t 10-et nyitottam.. Ez előtt is nyitottam már pár telefont (Max 1, Mix 1, Mix 2s, Mix 3), mégis ki kellett várni az 1 hetet.
Abban kell reménykedni, hogy már "csak" 1 hét, nem 2??
Mit szarakodnak ezzel, nem tudom mire jó. Aki ki akarja nyitni, az úgyis ki fogja, nem fogja még átgondolni a várakozási idő alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- bambano: Bambanő háza tája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest