Új hozzászólás Aktív témák
-
Carline
őstag
-
Carline
őstag
Ha a xiaomi.eu romot PC-ről teszed fel akkor a .zip fájlt kicsomagolod egy mappába a PC-n, majd fastboot módba lépsz a telefonon. Azután a mappában a windows_fastboot_first_install_with_data_format.bat fájllal indítod el a ROM telepítést. Ez törölni fogja amit kell és kezdheted a teljes "belakást"
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
válasz tomboy0013 #7393 üzenetére
Telekom kártyával nekem a volte ment, de a vowifi nem. Kissé körülményes volt a "hackelése". Kellett hozzá a qualcomm driver, advanced pcd tool meg talán a QPST tool.
Nálam az volt a hibája a romnak, hogy a generic modemet rakta a telekomos simhez. Az EU/DT/Hungary telekom modemet hozzárendelve újraindítás után ment a volte és vowifi.
A telefon már nincs meg nekem és a beavatkozás sem most volt szóval pontosabbat nem tudok mondani. Neten XDA-n meg xiaomi.eu oldal fórumán szedtem össze az infókat.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
A xiaomi.eu oldal stable rom szekciójánál van ez a magyarázat:
All MIUI 14 STABLE ROMs were rebuilt and reuploaded 18.11.2023 without Google Pay fix due to recent Google changes..
From now, you have to use Magisk with fix Google Pay on stable roms according this guide..
Thank you for your understanding![ Szerkesztve ]
-
Carline
őstag
Nem.
Ha kicsomagolod a .zip-et lesz benne két .bat fájl. Ezwindows_fastboot_first_install_with_data_format.bat
a szűz telepítéshez kell, törli a /data könyvtárat, mindent gyalul.
Ami neked kell az awindows_fastboot_update_rom.bat
. Ezzel megmarad minden felhasználói adat, onnan folytatod ahol abbahagytad.
Nem kell semmit sehová másolgati, a telepítő tartalmazza az összes hozzávaló fájlt.Ha a driverekkel lenne gond akkor érdemes letölteni a MiFlash toolt [link] kicsomagolni, indítani és csak a drivers fülre nyomni ami felrakja a windows drivereket. Utána törölhető is.
[ Szerkesztve ]
-
Carline
őstag
válasz Füleske #7306 üzenetére
Én a gyorsabb utat választottam az abd parancsokkal és az alapján 80%-os az akku.
Lányomnak tervezem átadni a telefont és nem tudom neki mennyire lesz gáz az akku üzemideje.
Neki egy Nova 5T van és ott aztán gatya az akku: 45%-os... Ahhoz képest biztos jobb lesz ennek az üzemideje. Ha meg keveselli akkor egyik pesti szervízben kicseréltetem 12-13k-ért.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
Wifi beállításoknál az AP beállításainál van egy olyan hogy adatvédelem. Ott két variáció van: Véletlenszerű MAC használata (alapértelmezett) vagy MAC eszköz használata (ez magyarul az eszköz MAC címének használata lenne.. )
[ Szerkesztve ]
-
Carline
őstag
Logouton volt egy leírás, majd rákeresek.
Meg is van: [BL nyitás]˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
Én xiaomi.eu-val használom régóta de engedek a romolási vágyamnak..
Már két és fél éves a teló ezért már érezni hogy az akku nem olyan fickós. Ha intenzívebben használom késő délután etetni kell, ha kevésbé van igénybe véve akkor épp kibírja a napot.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
válasz snakebait #7037 üzenetére
Amire válaszoltam abban ott van, hogy xiaomi.eu MIUI verzióról volt szó.
Ha másért nem, e végett megéri nyitni a BL-t. Sokféle AOSP meg tököm tudja még miféle romot pakoltam fel mikor új volt a telóm, de a végén mindig a xiaomi.eu lett a használt rom. Meg vagyok vele elégedve.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
-
Carline
őstag
válasz tomboy0013 #6946 üzenetére
Olyan hogy app automata indítása (messenger, gmail, óra szoftvere) valamint memóriában tartása, lakatolása megoldható benne? Én is xiaomi.eu-t használom csak a stablet és ott ezekkel nincs gond. Üzik megjönnek, órára rendben átküldi. Ha ezek okésok lennének romolnék egyet, mosz úgyis szabin vagyok és ráérek.
-
Carline
őstag
válasz snakebait #6935 üzenetére
Szerintem a xiaomi.eu romról volt szó. Abból már biztos hogy van 13.0.6.0 mert az van fenn a telómon.
[V13.0.6.0 stable][ Szerkesztve ]
-
Carline
őstag
Elbizonytalanodtam... Úgy emlékszem volt Yt, de lehet az indonézre emlékszem..
Ha nem volt Yt rajta alapból akkor nem is módosítottam semmit.
A weekly-ket nem szerettem sosem, inkább a stablet favorizáltam.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
A 13.0.5.0 SJKCNXM stabil xiaomi.eu van fenn. Ezt jobban szeretem mert optimalizált, kigyomlált, reklám és egyéb sallangmentes verzió, nekem akkuidőben egy kicsivel jobban bírja mint a gyáriak. Rootolva nincs, mert nem használok olyan appot ami igényelné.
-
Carline
őstag
Nekem V13.0.3.0.SJKIDXM indonéz volt rajta, gyári rendszer 4G meg minden más is működött rajta, banki app rendben volt, tanusítvány szintén. Amiben más mint a globál, hogy a tárcsázó és az SMS app a xiaomi féle és nem a google verziós. Valamint mivel nem európai rom, így nincs GDPR "védelem" rajta és megy a natív hívásrögzítés.
Ha nyitott a BL akkor simán fel tudod rakni a fastboot-os verziót a MiFlash-el. Előte mentsd az adataidat, mindent mert gyalul mindent.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
A .eu romon minden okés. Azt írta, hogy ha visszatér gyári globálra azokkal nincs megbékélve a play protect.
OTP appot én használtam gyári romon is, bár én az indonézt használtam a call recorder miatt.[ Szerkesztve ]
-
Carline
őstag
válasz tomboy0013 #6750 üzenetére
crDroid romnál úgy emlékszem nem lehetett az alkalmazást lockolni és nem találtam opciót hogy ne lehessen zárolni a memóriába, valamint nem találtam automatikus indítást sem az appokra. Ezáltam az órám szoftvere nem maradt a memóriában és az értesítéseket nem küldte ki az órára. E végett váltottam .eu romra, majd most vissza indonéz romra (carrrec miatt).
Aki használja akár 12 akár 13-as crDroidot megnézné hogy lehet-e az említett funkciókat használni?˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
válasz tomboy0013 #6631 üzenetére
Ezek közül bármelyik jó stock miui 13-ra vagy csak aosp romokra való?
-
Carline
őstag
Mintha azt olvastam volna hogy a TWRP nem működik A12 alatt.
De én így csinálnám: fastboot-al feltenni egy legutolsó A11-es normál miui romot (figyelni rá hogy ne zárja a bootloadert), felrakni a TWRP-t majd azzal az eu stabilt amire ha van TWRP mentés az utolsó állapotról akkor azt visszaállítani.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
-
Carline
őstag
válasz fujifilm1 #5969 üzenetére
Én rányomtam a frissítésre és újból feladta a 12.5.5.0-t mint "rebuild rom" frissítést.
Feltettem, gondolom valami miatt csak újraépítették.
Nálam a fényerő sokszor visszaáll majd' a legkisebb értékre ha lezárás után feloldom. Este még azt mondom jó is, de napközben zavaró, hogy erős fény esetén is alacsony világítással kell hasznáni addig, míg eszébe nem jut beállni a megfelelő szintre. Ez kb 12.5.1 vagy 12.5.3 óta fennálló "hiba" nálam.
Akku valóban jobb lett. Régebbi romnál estére 20% körül volt, most ua. használattal rendre 50% körüli értékek vannak.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
Xiaomi.eu stable V12.5.4.0 verziót feldobta az update app. Itt le is tölthető: [link]
Remélem a feloldás után alacsonyra ugró fényerőt javítja.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
Ha nem jó a végeredmény vagy nem bootol be akkor utána fastboot módból kb. 8 perc alatt a stock romot vissza tudja állítani.
Előkészület és alapvető hozzáértés nélkül azért nem érdemes belekezdeni.
Én kipróbálgatom az xda-s custom romokat, de egy-két nap után mindig visszaállok xiaomi.eu romra. Többnyire azért mert mindig van valami ami nem tetszik. Most a legutolsó CRDroidban pl. az hogy az alkalmazásváltóban nem lehet lakatolni az alkalmazásokat és így az órám szoftverét bezárja, lecsatlakozik és nem jön meg rá az értesítés. A .eu-ból eddig az utolsó android 10 alapút használtam (V12.0.8.0.QJKCNXM) de most adok esélyt a legutolsó stabil xiaomi.eu-nak. Eddig úgy néz ki, hogy bejön és marad is a telón.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
válasz darvinya #5242 üzenetére
Aki gyári fóliát használja, annak 1 hét után szar lesz ujjlenyomat olvasás.
Hát nekem a gyári fólia van rajta szeptember végi vétele óta és nincs gondom az olvasójával. Mikrokarcokon kívül a fólia is szép állapotban van.
Szóval a saját sztorid alapján kár általánosítani.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
válasz tomboy0013 #5196 üzenetére
Ez a stable beta 12.2.5 EEA már nem lett visszavonva?
Xiaomi.eu 10 után lehet teszek vele egy próbát. (de megvárom a válaszod, meg a hétvégét)˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
A kijelző lyuk az oldalra pakolt hátlapi kamerarész és a kicsivel kisebb akku az negatívum, de az oldalsó ujjnyomat olvasó és a sztereó hangszóró az elég pozitív.
A 120Hz Amoled lehet jobban veszi ki a mAh-t az akkuból emiatt talán nem bír annyit sem mint a mostani F2 Pro.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
válasz tomboy0013 #4971 üzenetére
Poco F1-en gondolom android 10-es rom van csak, nálad meg 11-es. Én visszatettem a legutolsó 10-es alapú xiaomi.eu_multi_HMK30Pro_V12.0.8.0.QJKCNXM_v12-10 romot és teljesen jól megvagyok ezen.Az általatok felhozott problémák nincsennek.
-
Carline
őstag
-
Carline
őstag
xiaomi.eu MIUI stablet használok és gondoltam felteszem az itt linkelt legfrissebb AoD apk-t, de "Can't install system applications from unofficial channels" üzenettel nem telepíti.
A stock rommal ellentétben ebben rendszerfájl frissítés menü meg nincs.
Hogyan lehetne mégis telepíteni?˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
Én a bl nyitás után sokáig indonéz romon voltam (hangrögzítés végett), majd kísérletképp megnéztem a még 10-es alapú crdroidot, de nem igazán jött be (jobban merült mint a miui).
Azóta feltettem a legutolsó még ugyancsak android 10-es alapú stable xiaomi.eu romot a V12.0.8.0.QJKCNXM_v12-10-t. Nekem ezzel nincs semmi anomáliám, nincs osztott képernyős hiba, sem semmi azokból amiket itt leírtok. A messenger chatfejet sosem használtam (sosem tetszett) így arról nem tudok nyilatkozni. Nem érzem semmi hátrányát, hogy régebbi romot használok és csak 2020.07.01-i a bizt.frissítés és 2020.12.01-i a play rendszerfrissítés.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
válasz mgTerminator #3791 üzenetére
Cts profil nekem is failed, de a simple-t így használom mióta megvan a telefon. Nem görcsölt vele sosem, sikeres volt az összes fizetés.
-
Carline
őstag
Az ujjlenyomat olvasó témához annyit tennék hozzá:
Ezelőtt egy rövid ideig Samsung Note 10 lite telefonom volt. Az aztán igazán kaotikusan kezelte az ujjlenyomatokat. Ott is képernyő alatt volt az olvasó de azon legtöbbször nem sikerült a leolvasás, ha tiszta kijelző volt akkor sem, ha rásütött a nap akkor sem, ha nem volt kedve (legtöbbször nem volt) akkor sem.
Ahhoz képest ez egy szuper egység. Csak egyszer van felvéve egy-egy ujjam, mégis megbízhatóan felold. NFC-t napi szinten használom fizetésre (Simple app) sosem hagyott cserben.
Nyilván nem olyan gyors az olvasó mint a hátlapi modellek esetén, de nem is tapasztaltam azt a fajta bizonytalanságot, mint amit itt írtok.
Nekem a BL nyitás óta indonéz stable van fenn, miui tárcsázó és emiatt automata hívásrögzítés végett. Ami egy kicsit lelombozó, hogy a stable verziók nem kapják a biztonsági frissítést, de emiatt nem fogok nekikezdeni újra a romolásnak. (pedig látom xda-n, hogy a két kedvencem a crdroid és msm extended is elérhető).˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
válasz Skillet #3381 üzenetére
Az operátor látja hogy a kártya a milyen telefonban van.
Inkább egy biztos támogatott telefonba kellene áttenned és úgy hívni őket hogy aktiválják.
Bár telenor topikban szokták írni hogy a nem támogatott telefonokon néha kikapcsolják a már bekapcsoltatott VoLTE-t is.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
válasz TheProb #2980 üzenetére
Ha régi a SIM akkor befáradsz a szolgáltató üszi-be jelzed hogy pl eldobálja a telefon a térerőt és cserélteted. Ne partnerbolt legyen mert ott könnyen leráznak. (valszeg nem kapnak jutalékot utána ..) Telekomnál a csere ingyenes volt nekem kb 3 éve.
kitt lee A megoldás a hajszárító. Jól megmelegíted a matricát és szépen le lehet szedni.
[ Szerkesztve ]
-
Carline
őstag
válasz Dreadloord #2951 üzenetére
Poco launcher beállításánál van. (Egyéb beállítás / értesítésjelvények)
[ Szerkesztve ]
-
Carline
őstag
Igazából ami szembeötlő az a tárcsázó, névjegyek és üzenetek alkalmazás, ami igy a megszokott MIUI verzió amivel megy az automata hívás rögzítés.
Egyelőre még nem akarok xiaomi.eu android 11-es romot felrakni és addig megteszi az indonéz is ami még 10-es alapokon megy.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
-
Carline
őstag
-
Carline
őstag
válasz darvinya #2593 üzenetére
Nekem pl. ez van fenn POCO F2 Pro EEA Stable V12.0.2.0.QJKEUXM és ennél nincs frissebb.
A globalból van frissebb POCO F2 Pro Global Stable V12.0.3.0.QJKMIXM.
Viszont ezt nem lehet feltenni az EEA-s verzióra a frissítőcsomag kiválasztásával sem, mert azt írja "network carrier type is different from that in the Recovery package"˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
Csatlakozok a fórumhoz. Megérkezett a turbado-tól 15-én délután rendelt telóm.
Írták xda-n, hogy fel lehet rakni globál stable romra az indonéz stable recovery romot. Hát nem lehet:
"Looks like current ROM's network carrier type is different from that in the Recovery package"
Kár, pedig BL nyitásig kipróbáltam volna az indonézt.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
válasz mgTerminator #2268 üzenetére
Valószínűleg van pro és kontra, de ezen kár most rágódni. Ha odaérek az időben meg fogom tudni.
-
Carline
őstag
válasz AizawaKouta #2228 üzenetére
Kezdetek óta ilyen?
Nézek inkább turbadonál, mert úgy vissza tudom küldeni. Ha spanyolból rendelek akkor meg rajtam maradna.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
válasz Toth_Jani #2220 üzenetére
Van ez a Poco F2 Pro és a Samsung S10 lite ami mindkettő elég csúcs hardverrel van felszerelve, szép méretes super amoled kijelző, 6 vagy épp 8gb ram, ennél újkor ár a samunál használt ár teljesen elfogadható számomra, de az egyetlen valós kompromisszum a kamera. Szerencsére mindkettőnél megy a snapdragon soc végett a gcam ami azért reménysugár.
Az is igaz hogy 90%-ban az eddigi képeim is napfényben vagy legalább is világosban készültek, így a sötétben vagy kevés fénynél fényképezés elenyésző nálam.
Remélem tesznek majd fel a tulajok a topikjaikba vagy a fototrendre képeket, ami alapján tisztábban láthatom, hogy melyik mit is tud. Addig meg elvagyok a Mate20-al (aminél csak a 4gb ram kezd szűkös lenni)˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
Nézegetem ezt a telefont, elég meggyőző a hardver és az ár sem vészes.
Az Mi fórumokon viszont olvastam, hogy sokaknál kis fényerőnél előjött a panel zöldes elszíneződése, mint egyes Oneplus Nord telóknál vagy régebben a Huawei P30 Pronál.
Nálatok nem fordult elő ez a hiba?
Egy kicsit tartok a fényképezőtől is, bár annyira nem vagyok nagy fotós, hogy túlzóan nagyok legyenek az elvárásaim.
Ti mennyire vagytok megelégedve a fotós résszel. (Gcam megy vele, szóval azzal valószínű lesz fejlesztés rá és úgy a képek is minőségibbek lesznek)˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest