- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
Sziasztok! Felraktam barátom telefonjára a Eu Stable V12.1.2 ROM-ot.
Viszont panaszkodik, hogy a csengőhang most úgy szólal meg, hogy először némi recsegés, aztán játsza le helyesen a hangot. Előző verzióban ilyet nem tapasztalt. Ismert hiba vagy egyedi eset lehet? -
Sanyesz.
őstag
Urak! A Xiaomi.eu-s ROM hogyan frissíthető? Barátom letöltötte a frissítést, de nem tudja, mi a módja.
-
Sanyesz.
őstag
Csak amiatt kérdezem, mert bevállaltam, hogy felteszem ezt a ROM-ot barátom készülékére, mert vagy lesz rajta hívásrögzítés, vagy eladja használat nélkül
Viszont nem tud angolul.Egy kérdés: Bootloader nyitáshoz külön MI account kell vagy a már meglevő is jó, ami egy másik készülékén jelenleg is aktív?
-
Sanyesz.
őstag
Nekem Mi 9 van szűk másfél éve. Most a barátom vett egy Poco F2 Pro-t, nézegettem, én nem erre cserélném le, nem megbántva a Poco tulajokat.
Én így is, úgy is minden este feltöltöm. Egy napot mindenképpen kibír az akku, bár most ennyi idő elteltével mintha kicsit már gyengébb lenne, de ez lehet a MIUI 12 hozadéka is. -
Sanyesz.
őstag
Urak! Ezen a készüléken régiófüggő a hívásrögzítés vagy alapértelmezetten nem is elérhető, csak külső alkalmazással?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A készülék ugyanis nem más, mint a Redmi K30 Pro átcímkézve Snapdragon 865-tel, 5G modemmel és a Mi 10 családnak alávágó árral.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Filmvilág
- Netfone
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Könyvajánló
- One mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest