Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
Sziasztok! Felraktam barátom telefonjára a Eu Stable V12.1.2 ROM-ot.
Viszont panaszkodik, hogy a csengőhang most úgy szólal meg, hogy először némi recsegés, aztán játsza le helyesen a hangot. Előző verzióban ilyet nem tapasztalt. Ismert hiba vagy egyedi eset lehet?"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
Sanyesz.
őstag
Urak! A Xiaomi.eu-s ROM hogyan frissíthető? Barátom letöltötte a frissítést, de nem tudja, mi a módja.
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
Sanyesz.
őstag
Csak amiatt kérdezem, mert bevállaltam, hogy felteszem ezt a ROM-ot barátom készülékére, mert vagy lesz rajta hívásrögzítés, vagy eladja használat nélkül
Viszont nem tud angolul.Egy kérdés: Bootloader nyitáshoz külön MI account kell vagy a már meglevő is jó, ami egy másik készülékén jelenleg is aktív?
[ Szerkesztve ]
-
Sanyesz.
őstag
Nekem Mi 9 van szűk másfél éve. Most a barátom vett egy Poco F2 Pro-t, nézegettem, én nem erre cserélném le, nem megbántva a Poco tulajokat.
Én így is, úgy is minden este feltöltöm. Egy napot mindenképpen kibír az akku, bár most ennyi idő elteltével mintha kicsit már gyengébb lenne, de ez lehet a MIUI 12 hozadéka is.[ Szerkesztve ]
-
-
Sanyesz.
őstag
Urak! Ezen a készüléken régiófüggő a hívásrögzítés vagy alapértelmezetten nem is elérhető, csak külső alkalmazással?
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Digitális Állampolgárság Program
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos Otthon / Smart Home
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest