- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
pg1966
aktív tag
válasz Hannibal78 #1212 üzenetére
Szerintem mindenben jobb a Poco F2 Pro (kollégámnak van, összehasonlítottam), akku időben is, pedig abban az A71 is jó, esetleg az SD kártyával való memória bővíthetőség hiányozhat (nekem nem, 256 gigás), viszont jövőtállóbb, van 5G, WiFi 6, infra. Én 2 hónapja használom, de nagyon megszerettem. És nincs képernyőbe lógó kamera!!!
-
pg1966
aktív tag
Amióta frissült a 12-es MIUI-ra, az akku-statisztika csak az utolsó 24 órát mutatja, nem a feltöltéstől eltelt időt. Azt se írja, hogy mennyi ideje volt feltöltve. Nem állítható ez valahogy, hogy ha pl. 2 napig használom egy töltéssel, akkor azt is mutassa?
-
pg1966
aktív tag
válasz silvergod #961 üzenetére
Nálam nagyon jó az üzemidő, 2 naponta töltöm, 8-10 órás képernyőidővel még marad legalább 20% az akkuban. Nappal folyamatos GPS, WiFi kb 1%/óra, ha nem megy a kijelző, éjjel repülő üzemmódban 2% fogyasztás reggelig. AOD-t nem használom, csak AOE-t (Allways on Edge) programot, ami csak üzenetnél jelez a kijelzőn (nem csak egy pillanatra felvillanva), mintha egy LED lenne.
-
pg1966
aktív tag
Az alkalmazások zárolása mire jó, és hogy lehet használni, mert új kód kérése után sem hajlandó ekfogadni a kódot?
-
pg1966
aktív tag
WiFi 6-ot (ax) próbálta már valaki? Jelzi valahogy, ha WiFi 6-hoz kapcsolódik, észrevehetően kisebb a fogyasztás, mint az 5-nél?
-
pg1966
aktív tag
válasz Zsoleszhun #627 üzenetére
Nem értek hozzá, de gondolom igen. Alapból zárt a bootloader, ha jól gondolom, tehát akkor előbb nyitni kell, amivel elvész a gari, nem?
-
pg1966
aktív tag
válasz Zsoleszhun #624 üzenetére
Ezt fel lehet rakni rootolás nélkül? Az eredetire vissza lehet állni, ha nem jól működik?
-
pg1966
aktív tag
Nem tudjátok, hogy hogy lehet letiltani alkalmazást, pl. a Chrome-ot, meg a Gmailt? Root nélkül!
-
pg1966
aktív tag
válasz SamiCsillag #474 üzenetére
Nem fog működni itthon a 4G.
Csak angol nyelv van benne a kínaiakon kívül. -
pg1966
aktív tag
Igen, 8/256GB-os, 1-3 munkanapot ígérnek, a 3. napon meg is kaptam, 2 év teljeskörű garival. Én Kínából nem vennék, ha gond van vele, mit csinálok? Egyébként minden rendben vele, akku idő első feltöltés után is nagyon jó, 5 óra SOT után maradt 60% még az akkuban.
[ Szerkesztve ]
-
pg1966
aktív tag
válasz Pepeninho #433 üzenetére
Tegnap jött a B-tel-től egy "Rendelés állapotváltozás", hogy "Átszállítás alatt", ma meg küldték a számlát. Arról nem írtak, hogy mikor küldik nekem a készüléket.
Na épp most jött a GLS-től az üzenet, hogy csomagot készített össze nekem a feladó.
Tehát valószínű, hogy holnap megkapom.[ Szerkesztve ]
-
pg1966
aktív tag
Megrendeltem a B-tel-től egy 8/256 gigás szürkét, remélem jövő héten meglesz.
-
pg1966
aktív tag
Itt egy Redmi K30 Pro (ugyanaz hardveresen mint a Poco F2 Pro) akku drain test:
Mi 10 Pro, K30 Pro, K30 Pro Zoom, Black Shark 3 Pro, Mate 20 X 5G, Realme X2 Pro-t hasonlítják össze. 6.38-nál a táblázat az eredményekkel.[ Szerkesztve ]
-
pg1966
aktív tag
Nem sok mobil van ezen kívül, ami 865-ös procival van, sík kijelzős, szelfi-luk nélküli.
Ja és az üzemidő veri a legtöbbet.[ Szerkesztve ]
-
pg1966
aktív tag
A HelloXiaomi.hu szerint nincs OIS, csak EIS.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Viccrovat
- További aktív témák...