Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pg1966
senior tag
válasz
Hannibal78 #1212 üzenetére
Szerintem mindenben jobb a Poco F2 Pro (kollégámnak van, összehasonlítottam), akku időben is, pedig abban az A71 is jó, esetleg az SD kártyával való memória bővíthetőség hiányozhat (nekem nem, 256 gigás), viszont jövőtállóbb, van 5G, WiFi 6, infra. Én 2 hónapja használom, de nagyon megszerettem. És nincs képernyőbe lógó kamera!!!
-
pg1966
senior tag
Amióta frissült a 12-es MIUI-ra, az akku-statisztika csak az utolsó 24 órát mutatja, nem a feltöltéstől eltelt időt. Azt se írja, hogy mennyi ideje volt feltöltve. Nem állítható ez valahogy, hogy ha pl. 2 napig használom egy töltéssel, akkor azt is mutassa?
-
pg1966
senior tag
válasz
silvergod #961 üzenetére
Nálam nagyon jó az üzemidő, 2 naponta töltöm, 8-10 órás képernyőidővel még marad legalább 20% az akkuban. Nappal folyamatos GPS, WiFi kb 1%/óra, ha nem megy a kijelző, éjjel repülő üzemmódban 2% fogyasztás reggelig. AOD-t nem használom, csak AOE-t (Allways on Edge) programot, ami csak üzenetnél jelez a kijelzőn (nem csak egy pillanatra felvillanva), mintha egy LED lenne.
-
pg1966
senior tag
Az alkalmazások zárolása mire jó, és hogy lehet használni, mert új kód kérése után sem hajlandó ekfogadni a kódot?
-
pg1966
senior tag
WiFi 6-ot (ax) próbálta már valaki? Jelzi valahogy, ha WiFi 6-hoz kapcsolódik, észrevehetően kisebb a fogyasztás, mint az 5-nél?
-
pg1966
senior tag
válasz
Zsoleszhun #627 üzenetére
Nem értek hozzá, de gondolom igen. Alapból zárt a bootloader, ha jól gondolom, tehát akkor előbb nyitni kell, amivel elvész a gari, nem?
-
pg1966
senior tag
válasz
Zsoleszhun #624 üzenetére
Ezt fel lehet rakni rootolás nélkül? Az eredetire vissza lehet állni, ha nem jól működik?
-
pg1966
senior tag
Nem tudjátok, hogy hogy lehet letiltani alkalmazást, pl. a Chrome-ot, meg a Gmailt? Root nélkül!
-
pg1966
senior tag
válasz
SamiCsillag #474 üzenetére
Nem fog működni itthon a 4G.
Csak angol nyelv van benne a kínaiakon kívül. -
pg1966
senior tag
-
pg1966
senior tag
válasz
Pepeninho #433 üzenetére
Tegnap jött a B-tel-től egy "Rendelés állapotváltozás", hogy "Átszállítás alatt", ma meg küldték a számlát. Arról nem írtak, hogy mikor küldik nekem a készüléket.
Na épp most jött a GLS-től az üzenet, hogy csomagot készített össze nekem a feladó.
Tehát valószínű, hogy holnap megkapom. -
pg1966
senior tag
Megrendeltem a B-tel-től egy 8/256 gigás szürkét, remélem jövő héten meglesz.
-
pg1966
senior tag
Itt egy Redmi K30 Pro (ugyanaz hardveresen mint a Poco F2 Pro) akku drain test:
Mi 10 Pro, K30 Pro, K30 Pro Zoom, Black Shark 3 Pro, Mate 20 X 5G, Realme X2 Pro-t hasonlítják össze. 6.38-nál a táblázat az eredményekkel. -
pg1966
senior tag
Nem sok mobil van ezen kívül, ami 865-ös procival van, sík kijelzős, szelfi-luk nélküli.
Ja és az üzemidő veri a legtöbbet. -
pg1966
senior tag
A HelloXiaomi.hu szerint nincs OIS, csak EIS.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A készülék ugyanis nem más, mint a Redmi K30 Pro átcímkézve Snapdragon 865-tel, 5G modemmel és a Mi 10 családnak alávágó árral.
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AM 5 lapok
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest