- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fauv
őstag
-
fauv
őstag
Kicsit lehet, hogy túl van reagálva ez az árképzés. Az NV-nél beragadt egy óriási készlet, amit muszáj eladni.
Ezt csak úgy tudják megtenni, ha az új kártyákat túl árazzák. Ennyi. Tény, hogy a vásárlók szemében ez visszás érzéseket kelt, de a piac határoz meg mindent. Én biztos vagyok benne, hogy amennyiben ez a készlet kikopik, onnantól már normalizálódnak majd az árak, főleg ha az AMD is bejelenti majd a kövi generációt.
Azt, hogy már jövőre kijönne az NV új generációja, túl gyorsnak látom, mert mire a 20-as széria gyakorlatban is beáll addigra tavasz, vagy kora nyár lesz./ 2050, 2060 / és azért kell idő, hogy kitermelje a belefektetett költségeket.
-
fauv
őstag
Egy újabb RTX 2080 vs GTX 1080 - Comparison
-
fauv
őstag
Ez mennyire lehet hiteles ?
-
fauv
őstag
válasz
Plasticbomb #281 üzenetére
Erre a legjobb példa a wow. Milliók játsszák, holott a grafika lényegesen elmarad 2018-tól.
-
fauv
őstag
Na de most komolyan, kihoznak egy új kártyát egy vagyonért, amit gyakorlatilag nem fognak tudni használni 4k-n, mert még full Hd-ben is akad, ha bekapcsolod az Rt-t. Tényleg nem értem, oké, hogy ez a jővő, azt is értem, hogy látványosabb lesz a játék, de aki eddig 4k-ban játszott , kizártnak tartom, hogy ezután visszalépjen full HD felbontásra.
-
fauv
őstag
válasz
gainwardgs #197 üzenetére
Még vagy 10-20 ilyen video a YT-ra és hamar lemegy a vga ára
-
fauv
őstag
Nem lehet, hogy esetleg a bányászok miatt tolták fel ennyire az árakat, hogy ne vásárolják fel egyből az egészet? Tudom, hogy lassan kipukkad, de tuti van még bőven belőlük.
-
fauv
őstag
Ebben az egészben az a legszörnyűbb, hogy ilyenkor látszik meg mennyire csórók vagyunk a nyugathoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Háromféle VGA rendelhető elő, hatféle kialakításban, a leggyorsabbak szeptember második felében jelennek meg.
- Milyen monitort vegyek?
- Politikai mémek
- Milyen légkondit a lakásba?
- GTA V
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- SQL kérdések
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos autók - motorok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest