- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- UHD filmek lejátszása
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz kromatika #84 üzenetére
Noctua.
Tudod, hogy durva árat fizetsz érte, de azt is, mit veszel. (A weboldaluk pedig példás, ahogy a garanciájuk is.)
Persze létezik Kryonaut meg egyebek, de kinek mi. Itthon pl. MX-4-gyel is teljesen jól elvagyok.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
kromatika
veterán
Ezek az árak,még viccnek is rosszak.
-
Tomcsa
csendes tag
A 10 grammos kiszerelés örvebdetes! Mert a cucc jó, csak nem a legolcsóbb ugyebár! De úgy már elviselhetőbb lesz! Nekem mínusz 3-4 fok noctua nt h1 az,arctic mx4 -hez képest! Overclocknal jól jön, gamereknek!
-
csiby222
aktív tag
Hővezetőpaszták lelki világához annyira nem értek, annyit tudok, hogy kell meg hogy miért kell de hogy mi számít jónak azt annyira nem. Ennek fényében kérdezem, hogy ez fém-oxid mikrorészecskéket tartalmaz akkor gondolom ez vezeti az áramot ha jól tévedek?
Azt nem csináljuk meg ami működik.
-
addikt
Itt jöttem rá ki írta a hírt: "anekdotáznak"
There's a device that I've been using called a whoop.
-
-
nexplo
őstag
Nem lehet minden tökéletes. Szegény egy világ lenne ha mindent csak azok csinálnának akik hidegfejű profik és eltűnnének a lelkes és a lelkesedésük által vezérelt, nem tökéletes amatőrök. Mondom ezt azért, mert szerintem a lelkesedés és a szív többet ér mint a száraz, sokszor befásult lelketlen unalmas profizmus. Valóban vannak hibák , de ezért van a fórum hogy ez szépen fejlődjön... hozzáteszem ez az én véleményem
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
törölt tag
Miért nem barna színű a paszta?
-
dagonya
aktív tag
egy újabb tehetségtelenül megírt cikk védelmében azt leírni, hogy egyébként verset, meg rap-szöveget is ír ... egyre kínosabb
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Csak a jéghegy csúcsával szembesültetek. Eddig.
De majd hozom az ipari vazelint.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
addikt
NT-H1 -50-110°C közötti tartományban jó az NT-H2 pedig -50 to 200°C.
Miért nem a subzeron javítanak? Plusz 200°C nem annyira tűnik lényeges szempontnak.
Igen, tudom, nem sokan subzeroznak, de mi pl nem 5 évente cserélünk pasztát. Egy 3ml-es Kryonaut paszta ~8 ezer forint és elhasználom pár alkalom alatt és -250 - 350 °C között használható 12,5 W/mk a hővezető képessége.
Csinálhatna végre valaki olcsóbban, legalább ilyen jót. -
macilaci78
nagyúr
Bemutatkozik a Noctua új hűtőpasztája - Aztapaszta!
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
DeFranco
nagyúr
válasz Synthwave #27 üzenetére
nekem sem ismeretlenek az akph-féle "agyas" rapek vagy a hiperkarma féle versszakos mondatok.
persze ízlésről nehéz vitatkozni, a benyomásaimat írom le (lehet még párszor le fogom de igyekszem visszafogni magam), és szerintem azzal nincs baj, ha kicsit fodrozol a sablon szövegeken, de miközben felépített logikai láncot, racionális alapon teremtett szókapcsolatokat emlegetsz az eredmény disszonáns, stílusidegen, nem hullámot adnak a "nyelvi lelemények" a szövegnek hanem kiugranak belőle, nincsenek a helyükön.
sok a képzavar, itt nem olyan erős mint a legutóbbi citálós ssd-s cikkben, de (példaként) arra azért rátikkelsz hogy "fém-oxid mikrorészecskéket keverve a korábban bevált formulához" mert a formula a képlet, a recept, a módszertan, ahhoz nem keversz mikrorészecskéket. kiegészíted a formulát vagy keversz a matériához
sokszor erőlteted a szinonimákat de nem mindig használod őket helyesen, a szinonima sem 1:1 megfeleltetés, vannak árnyalatnyi különbségek jelentéstartalomban, és ezeket egyeztetni kell mert különben kilógnak, ott van pl. a "Elöljárójának mintájára az NT-H2-esnek sincs szüksége "bejáratási" periódusra", az elöljárót ebben az értelemben nem használjuk. az elöljáró legfőképpen felettest jelöl, kb. harmadik jelentéstartalomban jelöl olyan fogalmat mely valamit megelőz, de akkor is csak mint "bevezető" elem (pl. elöljáróban megjegyezném) nem pedig mint előd.
lehet cifrázni, rá is férne a magyar nyelvre, de akkor csináld rendesen mert ezek kevésbé sikeres próbálkozások, sok benne a hiba a kiforratlanság és ezzel nem stílusos lesz hanem modoros. és rossz. javaslom hogy többet agyalj egy-egy szövegen, értelmezd többször, hogy tényleg azt írtad-e le amit akartál vagy csak valami hasonlót.
-
hardzsi2
aktív tag
A cikk alcíme alapján azt gondoltam, hogy nem tudtak már mit kitalálni és kínjukban sóval/borssal fűszerezik, avagy készítettek belőle zöldalma és citrusos illat verziókat is...
flood-resistant mirror driller (cuccok: Skylake NUC és Xbox One X)
-
fuze
őstag
Azért a Noctuától elvártam volna, hogy kaksi színe legyen.
adms.hu | UI Designer
-
Egon
nagyúr
Nem, nem trollkodik. A nyelvtan és a logika szabályai szerint a "-2 °C-os előrelépés", bizony 2 °C-os visszalépést jelent - természetesen a szövegkörnyezetből kiderül, hogy valójában 2 °C-os "előrelépés"-ről van szó, csak éppen a kiragadott rész helytelenül szerepel a cikkben...
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
ElEvEn11
senior tag
Én kerestem az Amazon-on, de nagyon nem találtam. Valaki tud adni egy linket ehhez, vagy akkor már a Noctua profiljához is. Biztos én voltam béna.
Szerintem az iLindowsdroid, egyedi GUI-val a világ legjobb op.rendszere. ;o)
-
nexplo
őstag
Nem semmi az ára. Bár egy normál user esetében sokáig ki tud tartani
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
Cathulhu
addikt
Jobban izgat a grizzly carbonautja. Másrészt nem hiszem, hogy jobb mint a kryonaut, ha meg mégis, úgyis jön a kryonaut extra (vagymi)
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Akula
őstag
Mert Noctua.
Vagyis a legnagyobb ami létezik!
Most mit kötekedsz? Örülj, hogy drágán vehetsz valamit, amitől V.Pistikének a szőre is feláll.(#35) wildpig: szerintem ne siesd el a dolgot, várd meg, míg jön a PCX akció és ott megveheted tízezerért
[ Szerkesztve ]
"Akula Sub, ready for the deep!"
-
wildpig
tag
Ja, ezeknek van márkája? Én mindig csak bemegyek a kis számtech kuckóba ahol vannak írható cédék, meg A Polc... és kérek egy proci pasztát, mire az a válasz érkezik hogy "van egy középkategóriás, nyócázé'." Rákenceficélem, aztán jó. Legközelebb lesokkolom az eladót egy "Helló, egy noktua entíhédzs tú törmöl pésztet szeretnék kérni!" mondattal.
[ Szerkesztve ]
Ne esküdözzél Istenre. Napi kapcsolatban vagyunk, és történetesen Ő mondta hogy kínozzalak meg.
-
TeeJay
félisten
Arctic MX4 még mindig a tuti nálam
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Akkor nem csak én gondoltam erre, miközben a képeket vagdostam.
-
Zsohi
őstag
Noctua koton, mik vannak...
https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Igazából elég régóta írkálok. Pontosabban régen sokat írtam (verseket, rapszövegeket leginkább - ez utóbbiak nem Ganxsta Zolee stílusban : D), van egy kialakult fogalmazásmódom. Szeretek alternatív szóképekkel, elvont(abb)/bonyolult asszociációkkal (felépített logikai lánc eredményeként) ábrázolni dolgokat, esetleg új, racionális alapokon teremtett (ergo némi agyzsibbasztással kikövetkeztethető) "mesterséges" szavakkal közvetíteni tartalmat - bár ezt a PH!-n nem nagyon láthatod.
Kell a folyamatos önkontroll, hogy annyira "száraz" legyen a legtöbb cikkem, mint amilyen. A mai rózsaszín Razeres hír jó példa a kicsit felszabadultabb hangvételre, de azért ott is jócskán szabályozva van a fordulatszámmérő.
Verseimtől biztos kifeküdnél. )
[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz K.Andras.Vfx #24 üzenetére
Elég limitált a felhasználhatósága, hűtő alá nem igazán javasolt típus.
On-die v. IHS alá relidhez más tészta, oda meg semmi más nem kell. -
DeFranco
nagyúr
válasz Synthwave #23 üzenetére
jóvanmá'
csiszolj még kicsi tényleg, túlságosan rokokó még mindig a fogalmazás. tudom, hogy választékosságra törekszel, ez tök jó, de ezek a szófordulatok nincsenek a helyén, sok helyen okoznak képzavart, stb.
nem könnyű stílusosan de szabatosan fogalmazni, én azt tanácsolom hogy ezeket a kritikákat fogadd meg legalább magadban, és igyekezz mindig csiszolni még egy kicsit, ki fog alakulni.
[ Szerkesztve ]
-
K.Andras.Vfx
tag
Én maradok a thermal grizzly conductonaut-nál. Nekem a folyékony fém nagyon bevált.
-
-
McSico
senior tag
Ez szép és jó, csak egy lényeges infó nincs sehol. Mégpedig, hogy mekkora a hővezetése?
"Ha bármi rossz dolog ér az életben, gondolj arra, hogy egy elkényeztetett kurvának mindig rosszabb!"
-
Graphics
Jómunkásember
Ja, ezt tudom. Csak az anekdota szót nem értem. Nem a hűtőpaszta jelentőségét kérdőjeleztem meg.
Én GD900-ast vagy HY510-est használok alapvetően.
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
LoL..ezek tuti betépve áraztak. 10g árából 26g Hydronaut kijön.
-
F34R
nagyúr
Egyebkent erdemben mennyivel jobbak ezek mint egy mx4-es paszta?
-
menpee
aktív tag
Értsük már meg, hogy az USA-ban $-ban megadott ár nettó, az itteni €-ban kiírt érték meg bruttó.
(#9) DBob
"Ennek eredményeképp nem csupán a hőátadó képesség javul (a belsős Noctua tesztek az elődhöz képest -2 °C-os előrelépésről anekdotáznak) a legtöbb esetben, de a matéria elvileg egyenletesebben, vékonyabb rétegben terül szét a kupakon."Tessék, itt az egész mondat, ha már egy 6 szavas kiragadott részletből nem sikerült megérteni a dolgot. Vagy csak trollkodsz. Manapság egyre nehezebb ezt eldönteni a fórumokat olvasva.
,,Piracy is almost always a service problem and not a pricing problem." - Gabe Newell
-
őstag
"az elődhöz képest -2 °C-os előrelépésről"
Az-az 2 °C-al romlik? Csak mert ez van odaírva.
Olyan ez, mint a -20% árengedmény -
GFerr56
aktív tag
...RGB-s nem lesz? :-(
Üdv
.Minden eshetőségre gondoltam...hmmm, lehet, hogy én vagyok a gyilkos? - Frank Drebin...........és a farkam benne volt a Guinness Rekordok Könyvében....ki is tiltottak a könyvtárból....
-
lemusz
addikt
Értsük már meg, hogy EUR =/= USD
-
DeFranco
nagyúr
Valaki vegye el synthwave-től a szinonimaszótárt mielőtt megsérül valaki
-
Akula
őstag
Támadnak a hűtőpaszták?
(#2) akosf: az RGB LED alapján: nem. Az ára alapján: igen.
[ Szerkesztve ]
"Akula Sub, ready for the deep!"
-
törölt tag
Ez gamer cucc?
-
Graphics
Jómunkásember
Rövid, csattanós történeteket mesélnek a hűtőpasztáról
Ezt az anekdota szót ne itt..
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)