Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Powerbank topik
- Vaskos ventilátort villantott a Seasonic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- PLC programozás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
cami][us
senior tag
Régen minden jobb vót. Az unity továbbra is igényli a ramot, de sok bugot javítottak, mire szanálták a fene tudja miért.
Az sem egy jó dolog, hogy LTS és nem LTS kiadásokat tartanak fent, mert az LTS-ben régebbi csomagok vannak és nem is igen tudsz mit kezdeni ezzel
Ez max a main repóra igaz.
Nagyon nagyon sok diszrtó közül lehet választani,
Az nagyon sok kb. egy tucat, aminek van 200 iterációja, ha a kis, független projekteket nem vesszük ide, amit kezdő szinte soha nem próbál ki.
Szóval ezzel csak azt akartam mondani, hogy az Ubuntu az nem egyenlő a Linuxszal.
Asztalon és talán felhőben már sokaknak egyenlő lenne vele, ha a canonical nem kerülte volna a linux brand használatát, ahol lehet.
-
zseko
veterán
Még mikor Gnome2-es volt az Ubuntu, akkor volt fasza valamikor a 8-as és 10-es verzió körül.
Igen, én a a 8.04-essel találkoztam először, majd a 9.04-et használtam másfél évig, csak magában, win nélkül, teljes megelégedéssel. Szarrá verte a win7-et használatban, sebességben, élményben. Azóta is ugyanaz a hardverem van, amin a mostani win10 kis túlzással hasít, a mostani linuxok meg döglődnek.
Szóval ezzel csak azt akartam mondani, hogy az Ubuntu az nem egyenlő a Linuxszal.
Tudom
Még uhu linuxot is próbáltam anno, és a BeOS is járt a gépemen, suliba meg pendriveon puppy-t hordtam, mert 256MB ram mellett nem kicsit volt jobb használni mint a win-t
A Distrowatch oldalon is nézelődtem régebben, de az Ubuntu volt az első amit nekem jó és könnyű volt használni. Ugyanez igaz a gnome-ra is, a kde-s felületek nekem nem jönnek be, mint ahogy egyes felületek 3.1-es kinézete sem
Idén tervezek gépet cserélni, akkor megint visszatérek a dologra. Ha működik, akkor újra linuxot fogok használni, a win pedig marad csak játékra (alapjában véve is csak a játékok miatt tértem vissza windowsra)
Egyébként még a live cd-s rendszert is butították...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az új verzió több jelentős új szolgáltatást, valamint számos apró javítást és továbbfejlesztést tartalmaz. A kiadás összesen 24 105 módosításból áll össze, amelyet 778 hozzájáruló készített.
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest