Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dabadab

titán

válasz Segal #4 üzenetére

A hazai tobbsegre gondoltam ahol van a videoban 5 reklam meg konyorges a feliratkozasert, likert.

Na, ők azok, akik nem is keresnek kb semmit sem.

A streamelés is olyan műfaj, hogy szinte az összes bevétel a nagymenőknél köt ki, a többieknek csak morzsák jutnak. Szóval ingyenélők itt sincsenek, aki tehetséges, belerak egy rakat munkát és még szerencsés is, az pénzt keres, a többiek meg nem.

• Aprósólyom

addikt

válasz Segal #4 üzenetére

:C Fején találtad a szöget.
    Egy-egy kreatív és nagyon változatos magán csatornát és az esport közvetítő csatornákat leszámítva az egész streaming világ kb. bulvár sajtó minőséggel egyenértékű.
    Kicsit side topik, de azért párhuzamot lehet vonni, hogy vicces, úgy unblokk szeretik szidni a közmédiát az "értelmiségiek" (akik egyébként ugyanúgy trash tartalmat gyártanak a streamre), de ha összevetem a twitchet az M5-tel, akkor akkor az M5 hosszú körökkel minőségibb, ami nem csak a büdzsén múlik, hanem pl. kompetencián és akaraton. pl. hasonlós stílusban (pl. video blog) youtube 1-1 kisebb csatornán értelmesebb és komplexebb gondolatmenetben értekeznek hétköznapi problémákról, mint mondjuk egy streamer podcastben. De ha másért nem, azért értékelem többre, mert szabadidőben készített videó értelmesebb, mint amit a streamer fő munkaidővel előállít. Én a mai társadalomra már úgy tekintek, mint amelyik már fél lábbal belépett az idiocracy korába. És ez nem túlzás.

Új hozzászólás Aktív témák