Új hozzászólás Aktív témák
-
jbcs
tag
Kicsit szeretném árnyalni.
Állami vállalatnál és multinál is részt vettem közbeszerzésekben, mind ajánlatkérőként, mind ajánlatadóként, de én nem találkoztam azzal a hatalmas korrupcióval, amit mindenki hangoztat. Nyilván van, de ne általánosítsunk. Mikor multinál dolgoztam, elnyertünk egy nagyobb bp-i építési projektet fővállalkozóként, amiben részt vettem én is, elég erősen küzdeni kellett, hogy beleférjünk a keretbe, keressünk valamit rajta. Voltak projektek, ahol nagyobb haszon volt, volt ahol kisebb, de sehol nem volt über extra profit. Állami vállalatnál pedig nagyon vigyázni kellett, hogy minden a szabályoknak megfelelően történjen, hogy a Közbeszerzési Hatóság se találjon benne hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- Apple watch se 44mm 100% akkumulátor új óra (volt valamikor)
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest