- Milyen videókártyát?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple asztali gépek
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
Akkor tévedtem és tényleg van rá igény. Én is végigtoltam, de legközelebb biztos az eredeti 2002-es verziót veszem elő.
A megjelenítés szebb (de szépnek azért nem mondanám, egyedül az arcok, az arcmunka lett sokkal jobb), az egész felgyorsult, egyszerűbb lett, mert a mai világ ezt már megköveteli, egyedüli kihívás az autóverseny volt, de játékmenetben egyáltalán nem hasonlít egy mai generációs játékhoz, az utcák élettelenek, nincs megtöltve tartalommal, ugyanúgy rajzolódnak ki az npc-k, etc..
-
DeathAdder
veterán
Erre amúgy tényleg van igény?
Remaket vélem érteni, de ezeket nem nagyon. Mafiát is tervezem egyszer elővenni, de eszembe nincs a definitivet, mert a régi játékra vagyok kíváncsi, nem egy kiszínezett valamire, ami lényegét tekintve ugyanaz az élettelen szegényes világ mint ami 2002-ben volt, csak modernebb csomagolásban.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A sokat pletykált trilógia hamarosan megjelenik, a régi részek jövő héttől lekerülnek a digitális üzletek polcairól.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest