- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
EkSYS
senior tag
s majd halmozódik a bluréj lemez kupac a tv körül
szvsz nem abba az irányba mennek a dolgok hogy megérné akármennyi pluszt adni egy BD - akár lejátszóért is - nem felvevőért. -
vlevi
nagyúr
"Szerintem Inkább nagy kapacitású HDD-ket kéne beépíteni, akár többet is."
Ez már egyszer lefikáztuk, itt : [Re:] Egy terabájtos belső HDD-vel megtámogatott LCD tévékkel jelentkezik a PanasonicEgyedül az USB-n keresztüli felvétel az, aminek "értelme" van. Rákötöm a 2T WD MyBook-ot, és kész. De azt állítólag egy kis reszelgetéssel a Samu C650 is tudja (nem próbáltam), szóval ezért sem fogok ijjjen tévét venni.
-
TESCO-Zsömle
titán
-
elefant
őstag
Ebben egyetértek. A HDD-vel kapcsolatban, viszont egy csomó kritika hangzott, el, például, hogy hangos. egy USB-s eszközt foghatsz, és eldughatsz a szekrénybe a zoknik közé, és akkor nem hallatszik semmi, de ebben az esetben ezt nem teheted meg....
egyébként meg nem akarom senki bizniszét rontani nyilván de 2011-ben a blu-raynek szerintem nincs sok létjogosultsága. az adathordozó túl nagy, túl kényes, a lejátszás és a rögzítés pedig körülményes.
-
ZEN1TH
őstag
Miért van az, hogy ugyan az a design mint a 2011-es Panáké?
-
mephi666
nagyúr
a hdd-t el lehet intézni szerintem is usb-re kötve is...
főleg, ha mondjuk kialakítanak valami jókis mediacenter software-t a tv-re és kezel n+1 videó/hangformátumot... meg a hdd multifunkciós set top box-ként is működhet így... én is ebben látom a jövőt: legyen a tv-n mindenféle bemenet/kimenet meg egy tuti szoftver és mindenki azt vesz hozzá, amit akar (főleg, hogy a tv, amit nemrég vettünk tudja részben ezt a funkciót és baromira szeretem emiatt...)
-
Angel1981
veterán
"a beépített HDD is zsákutca... szerintem tök felesleges ilyen integrált dolgokkal kísérletezni, akinek erre van szüksége, az majd szépen úgyis megveszi a tévéjéhez ami kell"
Igen, tulajdonképpen egyetértek.
Úgy értettem, hogy ha már mindenképpen be akarnak építeni valami felvevőt, akkor a HDD legyen az. -
elefant
őstag
szerintem is teljesen érthetetlen. ráadásul ha külön veszed a blu-ray írót azt tudod hurcolni ide-oda adott esetben, ha elromlik a tévé, nem bukod vele ezt is, ha meg elromlik a br eszköz, akkor meg nem egy kényelmetlen dobozt kell elvinni a szervízbe, hanem egy viszonylag kényelmesen hordozható, könnyű téglalapot.
a beépített HDD is zsákutca... szerintem tök felesleges ilyen integrált dolgokkal kísérletezni, akinek erre van szüksége, az majd szépen úgyis megveszi a tévéjéhez ami kell.
-
Azért az durva,hogy egy 32"tévéért kiadunk közel 300 ezer forintot.Szerintem ezt a Toshiba sem gondolhatja komolyan
-
Angel1981
veterán
Szerintem Inkább nagy kapacitású HDD-ket kéne beépíteni, akár többet is.
A jövő amúgy szinte kizárólag a letöltéseké.
Akinek van annyi műszaki affinitása, hogy Blu Ray lemezeket írogat(hatna) az nem fog ezzel vesződni szerintem; jómagam évi 1-2 lemezt írok, azt is szívességből.
Minden más adat a HDD-kre kerül letöltés formájában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az integrált eszköz dacára az RB2 széria tagjai első látásra drágának tűnnek.
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- Milyen TV-t vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest