Új hozzászólás Aktív témák
-
genlog
aktív tag
válasz makkmarce #106 üzenetére
Hogy mit gondolsz a warezról (vagy én), a téma szempontjából irreleváns.
El tudom képzelni, hogy rengeteg ember pontosan úgy tesz, ahogy írtad, hiába nem tetszik az neked: Megépítenek egy drága gépet és crackelt játékokat tolnak rajta.
Egyébként a 90-es években ez meglehetősen általános volt hazánkban is. -
genlog
aktív tag
válasz -Skylake- #97 üzenetére
Teljesen más a téma. Nem az erkölcsi oldala, hanem a lopás piaca, arányai, üzleti befolyása stb., legalábbis eddig úgy gondoltam és a hozzászólásom is erről szólt nem másról.
Hogy ki mit tart helyesnek egy teljesen más topik.
Azért nem számolsz a másolt játékok arányával, mert te vásárolsz. De attól még létező halmaz a warez ezt eltagadni hülyeség.
Az erkölcscsőszt helyesebben illene játszani mondjuk a "Hogyan rendeljünk árut külföldről?"-típusú topikokban, ahol sok esetben az egyik cél az áfacsalás.Sehol nem írtam olyat, hogy lopni helyes. Viszont tudomásul kell venni, hogy Kelet-Európában és a fejlődő országokban sokan warezolnak, és ők bizony beleszámolják ezt, amikor döntenek konzol és PC között. Erről nem beszélni, mikor konzol vs. PC árakról van szó, hamis képet ad.
-
genlog
aktív tag
válasz -Skylake- #94 üzenetére
Hogy kinek mi a preferenciája, a kérdésben - mindegy. Nem kell fitogtatni, kinek mire van pénze, viszont valóban érdemes számolni azzal, hogy a PC területén létezik a játékok illegális másolása, ami miatt több ember tud játszani az adott játékokkal.
Érdekes, hogy ezt valaki azért nem veszi figyelmbe, mert ő éppen megveszi a játékokat.Mivel a konzolpiaci árak mára összemérhetőek a DIY-PC-s árakkal, vagyis végeredményben nem biztos, hogy a PC-n való játszás olcsóbb lesz még az illegális játékokkal sem, így ez a szegmens egyre csak csökken, a konzolos meg nő, illetve az alacsonyabb fizetésűek a mobil és a tévé, esetleg a tablet mellé nem biztos, hogy vesznek PC-t vagy konzolt.
-
genlog
aktív tag
Most nem ajánlod, de annakidején jó is lehetett akár. Pontosan erről volt szó, amikor felhívtam a figyelmedet a múlt- és jelenidő különbségére.
Mindegy.#92 Mindenhol meg lehet találni az olcsóbb lehetőségeket, de nem biztos, hogy az ember képes önkontrollra. Nyomatják a reklámokat a legújabb játékokhoz, könnyen ráklikkel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX Geforce RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X 384bit
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
- AKCIÓ! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Garanciális EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit Videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest