- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Skylake-
addikt
"Nem kell fitogtatni, kinek mire van pénze,"
LOL , hogy mi ? Milyen fitogtatás ? Az nektek így megvan egyébként, hogy a Pc játék egy fizetős szolgáltatás ? Mint mondjuk a mobilnet meg a színház ? Ez nem ingyen van, pénzbe kerül. Az semminek nem a fitogtatása, hogy én ezt megveszem , mobilnetet is azután használom, hogy kifizettem és színházba is azzal a jeggyel megyek amit pénzért vásároltam. Semmi gond azzal, ha valakinek nincsen pénze minden épp megjelent aktuális AAA játékra. Az ne játszon vele. Ugyan úgy ahogy semmi gond ha nincs pénzed színházba menni , akkor ne menj. Szerintem ez egy elég egyértelmű képlet.
Tulajdonképp mit akarsz megmagyarázni ? Azt, hogy PC játékot/szoftvert lopni az egy normális hozzáállás ?[ Szerkesztve ]
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
- AKCIÓ! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Garanciális EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit Videokártya
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 360.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest