Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
becsitibi
senior tag
Köszi!
A lemezeket valszeg nem festem,hanem karbonfóliázom,kb ott leszek anyagilag mintha autófényezővel lefújattam volna,viszont a ház tetejével nagyon gondba vagyok,egyszerűen döntésképtelen vagyok hogy mit csináljak vele??Eredeti tervem az az volt,hogy kivágom a felső ventillátor helyeknek a kerek részét,tehát nem az egészet,és felülre raknám kivűlről a ventiket,oda csinálnák 3-4 cm magas lemezből burkot,majd annak tetejére viztiszta plexit,az egész téglalap alakú lenne,a másik nagy fejtörést az ODD adja,aminek a hátsó sata tápkábele egyenlőre túllóg a takarólemezen,ezért azt lehet hogy kukázom,és veszek egy külső odd-t,van mégegy gondolatom,ami az hogy kivágom a háznak a tetejét addig amig az ODD belóg,és kitolom a plexizést a ház elejéig,aztán kap egy ilyen moddingot az odd:[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest