Új hozzászólás Aktív témák
-
Watchdog
aktív tag
Kiárazták magukat az érdeklődési körömből...
-
Sza_Sa
senior tag
Sokkal tetszetősebb mint egy Pana G3, pedig azzal van egy méretben. De az ár, az valami elképesztő! Soha nem lesz nekem így m4/3-om, az összes milc egy ergonómiai Marilyn Manson, ami meg mégis tetszik, az vagy horror áron van (om-d) vagy nincs hozzá üveg (nex-7). Csesszék meg, maradok a cannon-nál!
"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
lugosi
MODERÁTOR
Ezek nem normálisak az olympusnál. A fele is drága lenne érte. Nézzük már meg a konkurenseket...
Túllőttek a célon, egyértelmű.
-
Sza_Sa
senior tag
Na ja, az sem raknák ki egy pálcára a céllövöldében Megvárom a teszteket, kíváncsi vagyok hogy teljesít, aztán meglátom. Végre egy nekem szimpatikus váz, persze csak is ezüst-feketében, hadd legyen igazi retró érzésem.
szeksziboj: nem elírás...
[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
1000 dollarert lehet elorendelni. meg ilyen szar arfolyam mellett is 60-65%. ha egyszer ilyenem lesz, akkor sem itthon fogom megvenni.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
MLaca
őstag
nézted már a többi gyártó gépeinek árát? idén mindenki "kicsit" túllőtt a célon, ami a tavalyi szopóka eredménye. nikon d800 850e, canon 5d mk3 9x0e, sony nex7 380e, fuji x-pro1 500e. ráadásul ennek az e-m5-nek a stabija önmaga megér egy százast.
[ Szerkesztve ]
http://mlzphoto.hu/
-
Sza_Sa
senior tag
Ha rendelsz gondolj rám is, ha már ilyen közel laksz. Csak sajnos mire ideér megfogják a vámon és rögtön fizetheted a vámot is. Azzal együtt meg már nem lesz sokkal drágább itthon sem, nembeszélve a gari kérdésességéről.
-
Toto89
csendes tag
A Pana GH2 azért sokkal jobban megéri. Lehet, hogy nincs benne az a stabilizátor és a váz sem időjárásálló, viszont 14-140-es objektívvel kerül annyiba, mint itt a váz, ráadásul mérföldekkel többet tud videózás terén.
-
Mercutio_
félisten
Mutasd melyik konkurens szigetelt, 5EV-nyi előnyt tudó stabis vázát (+szigetelt ekv. 24-100 átfogású obiját) és mennyiért adják?
arn: Utazol amcsiba, vagy van vámos cimborád, aki segít megúszni a VÁM+ÁFA mókát?
Toto89: A GH2+14-140 induló ára amcsiban 1899$ volt annó...
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Ijk
nagyúr
Körülbelül erre számítottam. A D7000 jelenleg 60k-val olcsóbb, tehát valamennyit mindenképp csökkentenek majd.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Sza_Sa
senior tag
válasz Mercutio_ #12 üzenetére
Az 5 fényértéket hol olvastátok? Mert én csak 5 tengely mentén dolgozó stabit olvastam. Ha az igaz akkor tényleg komoly a cucc. Ha még az af is olyan harapós lesz sötétben mint a Pana g3-é, illetve az evf is hozza az elvárt minőséget, akkor azt hiszem eladom a cucaimat. Végre lesz egy olyan vázam ami úgy néz ki mint az első tükrös gépem, ami egy Zenit 11 volt. Nagy szerelmem volt az biztos.
[ Szerkesztve ]
-
Sza_Sa
senior tag
Nem egy mindenható dolog az biztos, de ha tud svenkelésnél is segíteni akkor már nem csak statikus képekre jó. Persze a jobb szenzor is jó dolog, elméletileg pedig megkapja a g3 érzékelőjét. Szóval remélem minden adott lesz egy jó géphez.
-
Mercutio_
félisten
Bocs, rosszul emlékeztem "csak" 4-4,5EV
Itt összehasonlították a Pana 14-140-es obi esetében a váz stabiját és az obiba épített MegaOIS-t.Ebben a sorozatban vannak a 12-50-es kitobi mellett Pana 20/1.7-tel készült képek, itt pedig videó és magasISO-s képek.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
FEDman
addikt
Nagyon úgy fest, hogy az E-M5-nél egyszerre érkezik a jó szenzor, gyors és pontos AF megfejelve pár fényerős nyitva is penge fix obival, valamint egy nagyon hatékony szenzor stabival.
Itt egy remek videó arró, hogy gyakorlatban milyen a stabi.
A videó bal oldalán a háttéren látszik milyen durván rángatják közben a gépet.
A stabi ebben a felállásban akkor kapcsol be, mikor félig lenyomod az expo gombot, hogy ez mikor történik meg azt meg a videón jobb felső sarokban felgyulladó zöld jelzésből látni. -
Ijk
nagyúr
Kellett már az olynak is valami komolyabb váz, és tényleg jó ez az e-m5.
Az más kérdés, hogy az életben nem fogok ennyit fényképezőre költeni, ha lenne ennyim nagyon elfekvőben akkor vennék sznobságból a D200-ra egy 85 f1.4D-t és az életben nem költenék portréobira többet./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Sza_Sa
senior tag
válasz Mercutio_ #18 üzenetére
Szép teljesítmény. Ha még az alap érzékenységet le tudták volna vinni iso100-ra, záridőt meg 1/8000-ig, akkor eldobtam volna mindent azon nyomban. Kis hiba de néha bosszantó, sajnos az nd szűrő nem szokott javítani a képen.
-
Ijk
nagyúr
Ja, de nem is nyitóáron vettem.
Az a baj hogy még szinte nem is használtam. Jóformán le kéne porolni. Ezért sem akarok ennyit költeni erre, mert van hogy hónapokig alig párat kattintok, néha meg rámjön a fényképezés, akkor meg azért jó ha van egy komolyabb váz.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
PRO-peller
senior tag
A G8-aknak van ez beárazva. Most nézem, h a nyakpánt rögzítő elég bosszantó helyre került. Nyomhatja az ember tenyerét rendesen.
-
Mr.Csizmás
titán
németből kell rendelni, ~80-90ezerrel olcsóbban kijön árfolyamtól függően
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Mercutio_
félisten
válasz Mr.Csizmás #25 üzenetére
NG-kártyával is majdnem annyival olcsóbb, és 3 év gari is lesz hozzá
-
-
sebgutkopf
őstag
Ettől a hírtől megnyugodtam. Eddig aggasztott, hogy vajon jó döntés volt-e eladni a 12-60-at meg az 50-200-at, de most már látom, hogy nem éri meg ez a váz, tehát nem éri meg rá + konverterre ennyi pénzt kiadni. Tiszta a lelkiismeretem
-
HÁZIGAZDA
válasz sebgutkopf #28 üzenetére
nem azért volt jó döntés eladni őket, hanem azért, mert nagyok és nehezek, és ezen semmilyen váz sem segít. az e-m5 éppenséggel lesz majd jóval olcsóbb is.
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
nord_
veterán
Bármennyire is tetszik, 360-at nem vagyok hajlandó érte adni.
Még akkor se, ha az a stabi "egy százast megér". -
bigz
tag
Gondolom, mindenkinek van ismerose vagy csaladtagja hatarokon tul de meg EUn belul, egyszeruen meg kell nezni, hogy az adott orszag mit fizettet. Nalunk (UK) nincs vam a digi gepekre, csak import VAT, ami gyakorlatilag az itteni AFA-val egyenerteku. £400 a kulonbseg egy D&H-nel elorendelt 5D Mark III es a Calumet arazasa kozott (ebben mar az import afa, a szallitas es a biztositas is benne van). Hatha valakin segit...
I <3 Razer Mantis Control.
-
nagyúr
Ez súlyosan durva ár.
Engem a PENTAX K-01 érdekel mostanság. És a Digitkamnál ennél sokkal olcsóbban rendelhető immár.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
szaby_gyerek
tag
Hát, akárhogy nézem, nem lett olcsó a magyar ára. Azt egyszerűen meg sem szabad nézni, mennyibe kerül pl. amcsi amazonon. Annyiért kettőt is rendelnék belőle. Azonban a német amazonról is már majdnem a barátságos árkategóriába esik. Ha lenne hozzá előrendelői grip akció, akkor már hirdetném is a jelenlegit, na meg matekoznék, hogy időben összegyűlik-e a kérdéses összeg...
-
Mr.Csizmás
titán
válasz szaby_gyerek #40 üzenetére
vagy vársz, hogy lekushadjon a bevezető hisztéria, és lemegy egy kicsit az ára, a két amazonon általában ilyenkor megy akciókba (e-pm1-hez is így lett pár plusz fillérekért 40-150, 16gb sd, tasi, pótakksi, stb.)
-
szaby_gyerek
tag
válasz Mr.Csizmás #41 üzenetére
Tudom-tudom, csak várni a legnehezebb. Főleg úgy, hogy az oly szinte mindenben a várakozásaimon felül teljesített. Pofátlanul jó gépet tett le az asztalra.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz szaby_gyerek #42 üzenetére
nekem is nagyon tetszik. a konkurenciához képest a videó is gyönyörű.
-
Mercutio_
félisten
válasz Polarstar #36 üzenetére
ex-Pentaxosként ezen csak röhögni tudok
Megjegyzem, már sógoréknál is olcsóbb a K5 mint a K01 és akkor már inkább előbbi, amiben ugyanaz a szenzor, de legalább van egy használható keresője, jó fogású markolata, több vezérlőtárcsája.
-
nagyúr
Azért én is szomorú vagyok, hogy "csak ilyent" tettek le az asztalra. /A Pentaxosok/
Ilyent kellett volna nekik is kihozni.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Stitch
őstag
válasz Mr.Csizmás #43 üzenetére
Hol találtál videókat?
-
OPiiPO
veterán
ez csak a bevezető ár, aki ezen veszi meg azoknak annyira kell, hogy nem fogják nézni mennyi . . .
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
lugosi
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anime filmek és sorozatok
- Programozás topic
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- alza vélemények - tapasztalatok