- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- Tőzsdére lépés miatt egyezkedik az OpenAI és a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovbob
senior tag
Nem szeretnék kötözködni (mondjuk alapvetően eddig se ez volt a célom), főleg, hogy ezt is fenntartásokkal kezelem, de láttad esetleg a The Game Changers filmet? Én most néztem meg. Nos, abban szintén elég hitelesnek tűnően adják elő jelentős részben ugyanazokat a dolgokat, amiket ebben a topikban olvastam az alacsony szénhidrátos, vagy ketogén étrend mellett érvelőknél. Csak érdekes módon ebben meg nem a ch a gyilkos, hanem az állati eredetű élelmiszerek.
De jóformán ugyanazokat az érveket halottam benne növényi alapú étrend mellett mint amiket itt a ketogén mellett, csökkenő gyulladások, kevesebb rákos szaporulat, egyenletes energia szint, gonosz élelmiszer ipar. Most akkor hogy van ez?
Szerk.: Ja és itt meg már hirtelen növényevő lett az ősember.
Egyébként mindenki mástól is kérdezném, akik egyértelműen lehorgonyoztak egy álláspont mellett, hogy honnan tudjátok, hogy csak az amiben ti hisztek az igaz út, mikor kb. minden fajta étrenddel kapcsolatban lehet hitelesen előadva bizonyitékokat találni, hogy na ez a tökéletes étrend?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Szilveszter mindig a fogadalmakról szól. Az életünk ciklikus körforgásban zajlik, mégis szeretjük, ha a dolgoknak van...
- Sorozatok
- Politika
- Gyúrósok ide!
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- 3D nyomtatás
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera +ISY tartozék készlet
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Asus Rog Zephyrus Gamer laptop gyönyörű állapotban.
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest