Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
Jobb mint a mollós
-
Bazzzs
senior tag
Nekem úgy rémlik, hogy amikor megjelent a BC2, akkor meg mindenki azt szidta, hogy ez nem BF és többet ilyet ki ne adjanak. A BF3 bejelentésekor tele is voltak a fórumok olyan véleményekkel, hogy csak ne a BC féle vonalat vigyék tovább. Ettől függetlenül én élveztem eddig mindegyik részt
-
Oddløg
csendes tag
Az a ház ledőlés kezd ciki lenni.
-
Đusty
addikt
Nem olyan rossz ez, de nyílván mint a filmeknél itt is összevágták a legérdekesebb részeket.
-
gyáliSanyi
őstag
Ez ütősebb reklámvideó, mint az a rakás Cod videó, amiből semmi részlet nincs a játékból.
-
nofi
addikt
Én egy karót beírnék a maerketing teamnek. Kb. bejelentés óta ezt összeomló épületet nyomatják, ami egy feature egy pályán. Najó, azóta már van vihartépett pálmafa meg robbanó szélerőmű... Tovább pont az "árkád" jelenetekkel reklámozni egy Battlefieldet, baromira nem nyerő. Hol van már a BC2
Ha reklám alapján vennék most háborús shootert akkor az új CoD lenne. Még szerencse, hogy nem -
milan18
aktív tag
Megnéztem megint és oda baszós
-
hommeros
őstag
A Bétával játszom, de annyira nem jött be. Nagyon rank alapú és unalmas is.
Kezdő rankkal mindenki halomra lőtt. Gáz az egész. -
Stauffenberg
nagyúr
Még mindig nem tudom megvegyem-e... A BF3 esetében a kezdeti lelkesedés után nagyon gyorsan jött a totális dögunalom és már nem volt kedvem újabb mapokra újból elkölteni az alapjáték árát, inkább visszamentem a Bad Company 2-be, annak hihetetlen hangulatos és jól felépített mapjai voltak, nem úgy a BF3-nak, ami sekélyes, unható és jellegtelen... na meg hiába lett 64 fős, maximum csak a légtér lett nagyobb, de a helyszínek még mindig maximum csak 32 főt tudtak hajtépés nélkül kiszolgálni.
Szóval nálam a BF3 nagy csalódás volt, eleinte nagyon csíptem, de hamar elszállt az újdonság varázsa.
A BF4-nek már nem szavazok ilyen könnyen bizalmat. A BF BC2-vel gyakorlatilag a mai napig jól elvagyok ha éppen FPS lövöldére vágyom.
-
Spancho
senior tag
A COD reklámok legalább 'viccesek'
Itt meg bepakoltak pár 'menő' 20-30 évest akik nagyon szeretnek katonásat játszani
Nem is értem minek tv reklámot csinálni egy játéknak... -
milan18
aktív tag
Nágyon jóóóó
-
kriszpontaz
veterán
Képesek voltak a Jet ramminget beletenni -.-" gratulálok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Bestbuy játékok
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Eladó egy Bose Quiet comfort 25 dobozával aktív zajszűrés
- S21(128/8) dobozával tokkal
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest