- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- Acer notebook topic
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kirtam
tag
Most néztem meg a visszaigazoló emailt, még pont jutott nekem a deluxe-ból.
-
Kirtam
tag
Már elő lehet rendelni a premiumot is, galaxison ugyan annyiba kerül, mint az alapjáték, ami egy kicsit sok érte szerintem. Én úgy döntöttem, hogy megrendelem a limitedet, illetve, ezt már meg is tettem, abban benne van az első kieg, szóval mire a második kijön addigra úgyis lejebb megy a premium ára, majd akkor megveszem azt is.
-
Kirtam
tag
válasz
Raysen623 #17 üzenetére
Már a Bf3 nál is szempont volt az, hogy a grafika lebutításával, ne lehessen előnyhöz jutni azzal szemben aki teljes pombájában szeretné élvezni a játékot. Ez egyébként is quake motor sajátosság, hogy a növelt fpssel magasabbra ugrasz gyorsabban futsz stb. Meg persze COD-ban mert quake 3 motort használ.
A filmszerűségre visszatérve, egy másik oldalon ugyan ennél a hírnél a fórumban, több ember a körme szakadtáig ragaszkodik hozzá, hogy a Cod jobban néz ki, meghogy ennek üres és bántó látványa van és, hogy akkor sem vesztenének semmit, ha fekete-fehér monitoron néznék. Nem szeretnék vitát generálni, azért ide írtam és nem oda, de ezeknek az embereknek komoly probléma lehet a látásukkal. -
Kirtam
tag
válasz
Penndragon #5 üzenetére
Szökőár nem igazán lesz. Inkább az a lényeg, hogy minden pályán lesz valami elég nagy változást hozó dolog amit a játékosok triggerelhetnek, amire te gondolsz az egy gát felrobbantása, amiután az egész várost elönti a víz. A paracel stormon ott lesz a hadihajó, ami fennakadt a szélkeréken, ha lerombolod a szélkereket elszabadul a hajó és onnantól, hogy befut a szigetre, az lesz conquestben az egyik elfoglalandó pont. Ami azért fontos, mert elvileg ezután a commander, hozzáfér majd a fedélzeten egy két fegyverhez. A felhőkarcolót, meg már mindenki látta azt hiszem. Az egy nagyon jól védhető pont, ha egy csapat beette magát fentre, ekkor a másik csapat fogja magát, szépen kiszedegeti a tartó oszlopokat és máris könnyebb lesz elfoglalni. Ezek nem feltétlenül változtatják meg a játék kimenetelét, inkább a meccs felénél megváltoztatják a környezetet és más lehetőségeket adnak a csatára. Pl egy lerombolt hídon nem tudnak átmenni a tankok, vagy az elöntött városban az utcákon közlekedhetsz csónakokkal. Ahogy néztem a gamescomról közvetítéseket úgy tűnik, hogy az időjárás változás semmilyen formában nem befolyásolja a játékmenetet az inkább csak kozmetikai változás, hogy egy kicsit változatosabb legyen a pálya. Szerintem nagyon jó dolog, hogy végre fejlődik valamit az FPS, mint multiplayer műfaj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Óra topik
- Bittorrent topik
- Diablo IV
- E-roller topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest