Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Én azért fenntartásokkal kezelem. A batman, superman-es korszakomat jo rég kinöttem. Egy most 13 évesnek lehet izgi meg jo lesz de nekem már kicsit gyerekes, akkoris ha komoly lesz a játék és nem gyerekeknek szánják.
Egy jo sztori meg komoly játékmenet és akár meg is szerethetem. Mondjuk a dark knight-ot se láttam még. Moziünnepre tartogatjuk bnömmel. Remélem akkoris vetíteni fogják. A film után lehet megváltozik a véleményem. Bennem még mindig a batman rajzfilm jut az eszembe a név hallatán.Pedig volt vagy 10éve már.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Videós, mozgóképes topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Steam Deck 512GB Játékkonzol
- Nintendo Switch OLED játékkonzol White
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest