- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
- Hamarabb hozza az AMD az Instinct MI350-es sorozatot
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Micro Four Thirds
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz ez_meg_emaz #3 üzenetére
Most nézem hogy a gyors fogalmazás nem az erösségem
"Bennem még mindig a batman rajzfilm jut az eszembe a név hallatán. "
Szal annyit akartam hogy "Nekem még mindig a batman rajzfilm jut az eszembe a név hallatán." -
Gyusz
őstag
válasz ez_meg_emaz #3 üzenetére
Őszintén szólva nekem is furcsa az olyan játék, amiben egy képregényhős a főszereplő. Nem is szoktam nagyon ilyesmivel játszani, bár a XIII örök kedvencem. Azt viszont megjegyezném, hogy a képregények nem feltétlenül gyerekesek, ahogy a belőlük készített játékok sem, persze az európai szemnek kicsit fura hős egy Superman meg egy Batman.
Az eddig megjelent képek engem a Riddick/Manhunt/Bioshock trióra emlékeztetnek és ez nálam elég jót jelent, bár a fejlesztők eddig elkészült játéka nem váltotta meg a világot, de nem is húztak le annyira. Az alapul szolgáló képregényt viszont megint csak dicsérik, az Eidos sem küzd már a túlélésért (nem kell siettetniük a fejlesztést) szóval szerintem minden lehetőség adott egy jó játékra.
Thze Dark Knight szerintem nagyon jó film, persze a Batman Begins-t illene megnézni előtte, és akkor kb. megtudod, hogy mire számíthatsz. A Batman rajzfilmmel meg nincs gond, szerintem el is kezdem majd nézni, az egyik Pókember sorozaton úgyis jól szórakoztam. Nem vagyok se képregény, se rajzfilm rajongó, de van amit nem növök ki .
[ Szerkesztve ]
-
ez_meg_emaz
őstag
Én azért fenntartásokkal kezelem. A batman, superman-es korszakomat jo rég kinöttem. Egy most 13 évesnek lehet izgi meg jo lesz de nekem már kicsit gyerekes, akkoris ha komoly lesz a játék és nem gyerekeknek szánják.
Egy jo sztori meg komoly játékmenet és akár meg is szerethetem. Mondjuk a dark knight-ot se láttam még. Moziünnepre tartogatjuk bnömmel. Remélem akkoris vetíteni fogják. A film után lehet megváltozik a véleményem. Bennem még mindig a batman rajzfilm jut az eszembe a név hallatán. Pedig volt vagy 10éve már. -
Gyusz
őstag
Az én várólistámon igen előkelő helyen szerepel a játék, jöhetne több infó is róla.
-
ez_meg_emaz
őstag
Ez még akár egész jo is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flották
- Kuponkunyeráló
- Titokban követhette a vásárlóit az Amazon
- További aktív témák...
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - nagyon szép állapotban
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest