Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Raspberry Pi
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Radeon RX 7700-as VGA-val gyarapította kínálatát az ASRock
- Mini-ITX
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
boeing
őstag
Réggen szorakoztam ilyen jól egy játékal,várom a 2-est
-
"Elmondása szerint még rengeteg elmesélni való történet van Batman világában, és ők izgatottan várják, hogy milyen lehetőségeket hoz a jövő."
Értsd:
Elmondása szerint még rengeteg pénzt ki lehet facsarni Batman világából, és ők izgatottan várják, hogy milyen lehetőségeket hoz a jövő.
-
Spenót82
csendes tag
Ez a játék zseniális!Tele van olyan megdöbbentő fordulatokkal,hogy leesett az állam!Mindenkinek kötelező darab még akkor is ha nem Batman Fan!A folytatást ha ugyan az a fejlesztő csapat végzi akkor biztos a siker!
-
aram01
nagyúr
jöhet,várjuk
-
PI3525
tag
Reméljük ha lesz folytatás ugyanolyan sikert hoz mint az elődje
-
MrAndree
csendes tag
Jó hír, csak ezek után mindenkinek magasak lesznek az elvárásai, szóval ne siessék el a dolgot. Inkább készüljön lassan mint legyen összecsapott.
-
atike
nagyúr
Nem is tudtam, hogy lesz magyarítás... Mondjuk nem is nézelődtem ez irányba...
Jó hír, hogy lesz folytatás! Reméljük nem szúrják el... Jól megkezdett úton indultak el az tuti!
-
athomi
veterán
Nagyon jó játék, egy pillanatra sem untam, mindenkinek ajánlom. Remélem a 2. rész hasonlóan sikeresen sikerül, mint ez.
Valamikor november második felében elkészül a játékhoz a magyarosítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V2 5G 16/512GB fekete garanciás esztétikai hibás, hibátlan működés
- Garis Gamer Gép - ASUS B860M-A WiFI, Ultra 5 245KF, 32GB DDR5, RTX 5070, 1 TB M.2 SSD, 850W
- Nagyon szép állapot!! Dell Latitude 5480 i7-7820HQ 16GB 512GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Szép állapot!! Dell Latitude 5490 i3-7100U 8GB 512GB SSD
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Asus TUF Gaming A15 FA507 - 15,6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 4050 -2+ év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest