Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hobby elektronika
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
válasz
SolidMetal #16 üzenetére
nem, ezt mondom, messze nem egyszinten van a grafika. egy kozepkategorias PC-nek van egyszinten a grafikaja. Ami nalam van, az merfoldekkel szebb. Tudom nehez elfogadni, de latni kell.
Amugy meg 2-3 jatek vasarlasa utan az arkulonbozet mar elgondolkodtatja az embert, hogy befektessen egy kozepkat gepbe.
Reszemrol is lezarva, de ha kell, csinalok par screenshotot -
Cathulhu
addikt
aham, szoval aki mast gondol az pfuj, verpeces... nagyon gyenge flamekiserlet, komolyan nem ertem miert kellett elkezdened... no comment.
amugy 720p az csak upscalinggel.. Az elsimitas meg foleg ebben ajatekban baromi fontos,a ttol, hgy te hasznalod vagy sem. Meglehetosen recesek a texturak, es baromira tud interferalni az eros kontraszt foleg mozgasnal. -
Cathulhu
addikt
Viszont nagyon nem mindegy, milyen az a gyonyoru grafika. konzolon ugyebar 720p, semmi elsimitias, PC-n egy also-kozep gep (2 magos intel, 4830 rohogve viszi 1440x900, medium-max beallitasokkal, es ott mar szebb mint a konzol)
Nekem kb 200e-es gep (nem felmillas) (adatok a profilomban) 1280x1024 mindent maxra (8xMSAA, 16x anizo, stb stb) olyan rohogve viszi reccenes nelkul, hogy orom nezni. Ja es itt mar osszehasonlithatatlanul szebb mint a konzol...
Szerk:
Az AvP-nek nagyon orulok, sok fika ellenere, szerintem remek jatek lett mind single mind multi reszrol. Remelem sokaig ott tronol a listan, ha a rebellion tartja ezt a minoseget (sot, mostmar van alapjuk egy jobb szerzodeshez is) akkor en el leszek kenyeztetve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nintendo Switch 2
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- TCL LCD és LED TV-k
- Gurulunk, WAZE?!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardcore café
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest