Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Az más, ha nem a kínaiak mellékelték hozzá a szoftvert "ingyen" ahogy a blaze-t is, akkor azért így már teljesen más kategória. Nem tudom a blaze-el mikor buktak meg, de az én stick-em nincs egy éves, s ahhoz is még blaze-t adtak, 1 serial-t kaptam.
Másoktól kérdezném, hogy aki DVBviewert használ, s használja Recording Service-t, az leírná nekem, hogy ezt egyáltalán hol találom 5.3-asban, mert fogalmam sincs, néztem erről preview videókat stb. de ott nincs, ahol lenni kéne, ilyet találtam, hogy Recording Service Wizard, ez lenne az, mert ez az ablak nem pont úgy néz ki, mint amit a videókban látok? Itt 4 mező van:
1. Select recording service - itt nem tudok semmit sem kiválasztani
2. Szolgáltatás címe, portja - a többi mezőbe pedig nem tudok semmit sem beírni
3. Felhasználónév
4. JelszóHa tudtok rá megoldást, köszönöm. Kodi-val szeretném használni.
-
Mi is új árakat írunk
Egyedüli példa az aprós ár volt, de az valóban nem releváns. Mondjuk én itt az aprón 1500Ft-ért vettem egyet, amivel feladta a tulaj a küzdelmet, de tulképpen új volt, pár órát próbálkozott vele.
Azt sajnos nem tudom hogy itthon melyik bolt árul hivatalos számlával pontosan ilyen tunert. Nagyon nehéz beazonosítani a fantázianevek alapján, az RTL2832U+R820T chipset meg jobbára csak akkor mutatja meg magát ha már rá van dugva a gépre.
Ez amúgy egy kínai szemét, olcsóbbat egyszerűen képtelenség találni. Azért futottál bele te is, meg azért van itt neki külön topicja, mert tömegével árulják, főképp mert tényleg nincsen olcsóbb ennél így ezt ontják, másrészt pedig azért mert egy "bug" miatt használható másra is (software definied radionak).
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Háztartási gépek
- Gyúrósok ide!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Lexus, Toyota topik
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest