-
PROHARDVER!
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
válasz
sfbukfenc #2117 üzenetére
Írtam már, hogy volt LG G3. Azzal kicsivel volt kevesebb az üzemidő. Sebességgel semmi probléma, csak az üzemidőben többet gondoltam. Úgy olvastam itt, hogy erősebb használattal 2 nap tuti. Ez nálam eddig nem jött össze. Pedig van hogy kevésbé van használva. Most majdnem 10 órája vettem le a töltőről, másfél óra kijelzővel van 68%-on az akku.
Egyébként semmi bajom a készülékkel, jól működik, teszi a dolgát. Na jó, az értesítő led működhetne mindennel rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kínában jelent meg a gyártó újdonsága, melynek a kellemes specifikáció melletti legnagyobb vonzereje a 4000 mAh-s akkumulátor lehet.
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest