Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cool13
őstag
válasz
Apollyon #16103 üzenetére
Led nincs. Illetve van, a töltésre lehetne megadni színeket. De ugye a telefonban lévő led csak két színt képes megjeleníteni ezért nem is tudom miért jó állítgatni.
Livedisplay: nincs. (ez mire jó amúgy?)
Van viszont színkezelés. És van benne szürke és fekete lehetőség.
Tudom mit írtál. Mindenkinél az. Nálam is a fehérség zavar, mint téged. Remélem jól értem hogy téged is az zavar. Mert ha nem akkor félre értettelek.Akkor meg bocs.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kínában jelent meg a gyártó újdonsága, melynek a kellemes specifikáció melletti legnagyobb vonzereje a 4000 mAh-s akkumulátor lehet.
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest