Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xabi78
aktív tag
válasz
nubiai #13982 üzenetére
Az autóban egy Parrot (mk9200i) kihangosítóval használom, és többször is "bennragadt" a telefonban BT kapcsolat, vagyis az összeköttetést a telefon nem szakította meg, úgy viselkedett, mintha még mindig kihangosíva lenne, volt, hogy órákkal az autózás után is (nem csörgött, és nem tudtam vele telefonálni, csak a BT kikapcsolása után). Ha a media-audio részt kikapcsoltam, csak kihangosítóként használtam, úgy működött.
Plusz a Garmin órámmal sem ment neki olyan flottul a kapcsolat fenntartása, naponta-kétnaponta megszakadt a kapcsolat, és újra kellett őket szinkronizálni.Úgyhogy vissza CM 12.1-re, ott flottul megy minden.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kínában jelent meg a gyártó újdonsága, melynek a kellemes specifikáció melletti legnagyobb vonzereje a 4000 mAh-s akkumulátor lehet.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- Politika
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest