Új hozzászólás Aktív témák
-
BossBoss
őstag
-
BossBoss
őstag
válasz
PixelRambo #1272 üzenetére
Szeptember 19.
-
BossBoss
őstag
1. Kapcsold ki a kezi csatlakozast.
2. App telepitest elott mindig is kerte a jelszot es kerni is fogja. Ha egyszer beirtad az elso telepitesnel akkor par percig nem kell ujra beirnod. Gondolj bele , ha valaki olyan kezebe kerulne a cucc aki nem illetekes es csinalna neked egy komoly szamlat. Na ezert ker mindig jelszot.
3. Szerintem azt nem kerdezi, hanem letre kell hoznod a harom valaszt! Sztem valami uj adatvedelmi dolog miatt. Nekem is kerte. Egyszer megadtam es azota nem kerte.
Roviden ennyi.
-
BossBoss
őstag
Érdemes ezt a gyári smart covert beszerezni, vagy elég valami utángyártott is? Egyen talán mi a különbség?? Vagy tudtok valami jó oldalt linkelni ahol lehet jó tokot, fóliát és egyéb kiegészítőket beszerezni? Köszönöm!
-
BossBoss
őstag
Sajnos csak pár percet nyomkodtam. Igazából majd a napokban barátkozok vele. Sajnos sok a melóm. Akárhogy is 100K-t megért nekem mindenképp. Minőségileg tökéletes. Nem az első apple cuccom, szóval ezt el is vártam. A kijelző tökéletes. Sztem ha tabletben gondolkodsz akkor az iPad-nek nincs párja!!
Nyugodtan vedd meg!
-
BossBoss
őstag
Hi All!
Úgy néz ki ma tudok szerezni egy ilyen csodát.Új, bontatlan, only wifi, 16 GB , 100K. Megéri??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autóhifi
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- OLED monitor topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest