- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soni84
tag
Itt Sheratan-nal akkor nagyon ellőttünk egymás mellett. Én úgy értelmeztem a postját, hogy 16:9-re érti a DSLR-t az Ipaddal kapcsolatban. Ezért linkeltem be neki a 4:3 és 3:2-es wikipedia linket, hogy egyik sem az. A "minden kamera"-t pedig nyilván nem kell szó szerint venni, de a többség smartphoneokkal meg p&s-ekkel lő. Csak meg kell nézni a facebook-on lőtt képek minőségét
Ezzel szemben minden kompaktban van 16:9, amire rávilágítottam volna az az, hogy a többsége az átlagfelhasználóknak nem fog belemászni a menübe és állítgatni a felbontást. Alapnak pedig a 4:3 van beállítva.
Na mindegy, ez már tényleg offtopic, erről elég ennyi.szerk: a "minden kompakt" -ot se vedd szó szerint
-
Soni84
tag
A kompromisszum ebben az esetben a nehézség és a vastagság a nagyobb akksi miatt. Ha ez az ára, hát legyen! Igazából nagyon mást mit lehetne fejleszteni rajta? 4 magos proci? minek? Több ram? Minek? Jobb fényképező? Minek Ipadra?
Nyilván egy jobb akksi technológia az már nagyon elkelne mindenkinek, de ezért csak nem hibáztathatjuk az apple-t.Fél éve azért nem merült fel, hogy kevés a 720p mert a viszonyítási alap jóval alacsonyabb volt. 10 éve én annak is örültél, hogy volt mobiltelefonod, mert a viszonyítási alap az volt, hogy vezetékesen hívtál mindenkit. Akkoriban megfelelt az? Persze hogy meg! Most megfelelne egy vezetékes? A technológia változik, és az igények vele változnak.
-
Soni84
tag
Szerintem ez teljes mértékben szubjektív, nekem pl. nagyon gáz egy kis ppi-os kijelző. Legalábbis telefonon. Kifejezetten idegesítő amikor egy weboldalt nyitok meg és zoomolgatni kell mert elfojnak a pici betűk.
Ellenben a vastagsága, meg a súlya nem zavar.Sok ember gaming rig építésénél is elfelejti, hogy a monitor az egyik legfontosabb dolog egy ilyen számítógép kiépítésében, hisz hiába van az embernek 200 magos procija meg 18 videókártya sli-ben ha egy 15" crt-n játszik!
-
Soni84
tag
Nem innováció, de szerintem is logikus lépés volt. Elvégre iPadot ha használod akkor a képernyőt 99%--ban nézed is(kivéve ha zenét hallgatsz). Fényképeknél jó lesz ez. Főleg a 4:3 méretarány miatt, mivel alapbeállításként max. felbontással mindegyik fényképező abba lő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest