- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- UHD filmek lejátszása
Új hozzászólás Aktív témák
-
freemanone
addikt
Na hát akkor erről a MÁV kalauzait is tájékoztasd, mert megtörtént eset. (nameg a terminált is ami a jegyet leolvassa)
Ugyan jófej volt és lekezelte a jegyet kézzel, de hivatalosan azt kellett volna mondania, hogy a jegyünk nem érvényes, és ott kiállítani nekünk érvényes jegyet, majd nekünk a célállomáson visszatéríttetni az eredeti jegy árát.
Tudják, hogy szar a rendszer és nem tudnak vele mit tenni, így általában inkább "jófejek", mert nekik is kevesebb meló. Ezt a kalauz mesélte, amíg kitalálta mi legyen velünk. Ettől függetlenül arra kért, hogy ha online vásárolunk ne csinálnunk ilyet, mert ez csupán a kedvességükön múlik jelenleg.(#6) elithun: Igen ez így van, csak ugye ennek igazán mobilon van előnye (szerintem), ahol üdvözítő egy jó kártya tároló. Én örülök neki személy szerint, mert már eddig is használtam a simplepay-t. Ettől függetlenül ezzel továbbra sem nyertek meg...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest