Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasa
senior tag
Hurrá, hogy a pár könyvem miatt elő kell fizessek, ha nem akarok kábelezni. Tavaly, amikor a Kindle Store-t átvette az Amazon Store, semmi ilyesmiről nem volt szó. Jól kitalálták.
-
akva
tag
Így van, a Kindle usereket visszavarázsolta a kábeles korszakba ez az "apróság".
A Google Drive szinkronizálóját használom évek óta több gépen, de vannak rendszerek, amelyeken katasztrofálisan működik: 100%-on pörgeti a CPU-t, ill. nem szinkronizál mindent (többezer file esetén előfordul, hogy az egyik csak az egyik gépen jelenik meg, a másikon nem, stb). És ezek nem egyedi problémák, többezer találat van rá a - LOL - Google-n...
-
leeate
senior tag
Korrekt, bár én személyes anyagokat csak titkos felhőbe tennék (pl. Tresorit vagy Mega)
-
ABal
őstag
Aki erre nem figyel oda, az fizet, mert három hónap után a rendszer automatikusan a fizetős ügyfelek közé rakja. Már ez sem túl szimpatikus, de az, hogy ezzel együtt megszűnik az eddigi 5GB ingyenes tárhely, még annyira sem.
Ez számomra Kindle használóként azért problémás, mert jelenleg nem látom, hogy bizonyos szolgáltatásokat hogyan old meg az Amazon a jövőben.
-
pzstm
titán
O365 korlátlan tárhelyet ad tavaly év vége óta, ami 10TBként jelenik meg
-
rt06
veterán
szeretnem megkoszonni a direkt linkeket a trialhoz, mar be is kapcsoltam az egyiket
egy figyelmeztetes azert lehetne ott, hogy "hulyegyerek, ha be vagy jelentkezve aws-be, kattintasnal azonnal feliratkozol a trial-ra"
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Gyúrósok ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kés topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Tab A9 Plus 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest