- Autós töltők 2025: tényleg megvan a 200 W?
- Mini-ITX
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
Aktív témák
-
"erre reagaltam valamelyest"
Nezz meg egy MS Office 2003-at, utana meg egy OpenOffice-t meg egy MS Office 2007-et, es mondd meg oszinten: melyikre fog egyszerubben atallni az egyszeru user?
"win alatt minden altalanos beallitast el lehet intezni klikkelgetessel"
Ez persze erosen fugg az "altalanos beallitas" definiciojatol. Mindenesetre azt, amire egy mezei usernek szuksege van, Linux alatt is.
"A lényeg, hogy szerintem egy 1 bites felhasználónak jobb a windoz, mert szerintem az felhasznalobaratabb."
Munkahelyi kornyezetben, ahol a usernek eleteszik a gepet, gyak. tokmindegy, otthoni felhasznalasnal meg messze nem ilyen egyertelmu a dolog - az a baj, hogy a legtobben ugy kozelitik meg a kerdest, hogy "en, az egyszeru user, aki tiz eve Windowst hasznalok es eleg jol ismerem minden hulyeseget, Linuxot meg leginkabb csak kepen lattam, jobban boldogulok Windowson, ergo a Windows felhasznalobaratabb". Hidd el, az en szemszogembol pl. ez egeszen maskepp latszik
, a tenyleg naiv felhasznalo szemszogebol meg megint maskepp.
Aktív témák
- Autós töltők 2025: tényleg megvan a 200 W?
- Mini-ITX
- Jövedelem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- AliExpress tapasztalatok
- Gitáros topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 855 G8 - Ryzen 7 5850U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G2a - Ryzen 5650U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest