Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Philips LCD és LED TV-k
- Felköszöntötte a tíz éves DirectX 12-t a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- Pendrive probléma
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- OLED TV topic
Aktív témák
-
"erre reagaltam valamelyest"
Nezz meg egy MS Office 2003-at, utana meg egy OpenOffice-t meg egy MS Office 2007-et, es mondd meg oszinten: melyikre fog egyszerubben atallni az egyszeru user?
"win alatt minden altalanos beallitast el lehet intezni klikkelgetessel"
Ez persze erosen fugg az "altalanos beallitas" definiciojatol. Mindenesetre azt, amire egy mezei usernek szuksege van, Linux alatt is.
"A lényeg, hogy szerintem egy 1 bites felhasználónak jobb a windoz, mert szerintem az felhasznalobaratabb."
Munkahelyi kornyezetben, ahol a usernek eleteszik a gepet, gyak. tokmindegy, otthoni felhasznalasnal meg messze nem ilyen egyertelmu a dolog - az a baj, hogy a legtobben ugy kozelitik meg a kerdest, hogy "en, az egyszeru user, aki tiz eve Windowst hasznalok es eleg jol ismerem minden hulyeseget, Linuxot meg leginkabb csak kepen lattam, jobban boldogulok Windowson, ergo a Windows felhasznalobaratabb". Hidd el, az en szemszogembol pl. ez egeszen maskepp latszik
, a tenyleg naiv felhasznalo szemszogebol meg megint maskepp.
Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Energiaital topic
- Hobby elektronika
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Gari 2035.10.08. -ig -
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 95%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
, a tenyleg naiv felhasznalo szemszogebol meg megint maskepp.