- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Aktív témák
-
moonman
titán
ezt viszont nem értem, hogy attól, hogy szurkolok valakinek, miért kell rühelleni a másikat? ráadásul ezzel a takarózással kezdeni egy hozzászólást - csak, hogy élből hithű forradalmárnak tűnjek... eddig egyetlen linuxossal sem beszéltem, aki nem utálná a Microsoftot, vagy akár a többieket, akik pénzért merik árulni a terméküket és sikeresek is vele. jön a gyerekes összehasonlítgatás, lenézés, innen lopták, onnan lopták szöveg... miért van erre szükség?
én például nem utálom a Linuxot, sőt használom is több helyen, igaz, ezek többnyire célszoftverek (telefonközpont, router), de csak azért, mert szimpatikusak az MS megoldásai nem gondolom, hogy ki kéne irtani, le kéne győzni, lépten-nyomon le kéne fikázni, meg kéne szégyeníteni a másikat.
Aktív témák
- Lenovo LOQ 15AHP9 - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 - 2,5 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest