- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Órajelrekord született 256 GB-nyi G.Skill R-DIMM memóriával
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Hobby elektronika
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
Hirdetés
Aktív témák
-
moonman
titán
ezt viszont nem értem, hogy attól, hogy szurkolok valakinek, miért kell rühelleni a másikat? ráadásul ezzel a takarózással kezdeni egy hozzászólást - csak, hogy élből hithű forradalmárnak tűnjek... eddig egyetlen linuxossal sem beszéltem, aki nem utálná a Microsoftot, vagy akár a többieket, akik pénzért merik árulni a terméküket és sikeresek is vele. jön a gyerekes összehasonlítgatás, lenézés, innen lopták, onnan lopták szöveg... miért van erre szükség?
én például nem utálom a Linuxot, sőt használom is több helyen, igaz, ezek többnyire célszoftverek (telefonközpont, router), de csak azért, mert szimpatikusak az MS megoldásai nem gondolom, hogy ki kéne irtani, le kéne győzni, lépten-nyomon le kéne fikázni, meg kéne szégyeníteni a másikat.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- 16 GB-os RTX A4000 HP - garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest