Hirdetés
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- SSD kibeszélő
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mad823
őstag
-
mad823
őstag
Minden márkának van elég jó képminőséget produkáló készüléke, technológiától függetlenül. Nyilván ezek a felső(bb) kategióriás tévék. Mivel ezek nem kifejezetten olcsók, aki ennyit áldoz rá, az el tudja dönteni, hogy melyik op.rendszer vagy kép- v. hangformátum fontos neki.
És az is jogos elvárás lehet, hogy ennyiért meg igenis tudjon mindent, ne kelljen még n darab eszközt körérakni.
A HD-t nem értem, az én TV-m simán lejátsza a HD hangsávot is.
Illetve igen, a vásárlók 1%-a (az itt jelenlévőknél ez a szám valamivel magasabb) számára a TV csak egy megjelenítő, én meg azt mondom, hogy műszaki szempontból alkalmas tud lenni bármire (ebbe fizikai okokból a hangsugárzást nem értem be), szóval igenis tudjak vele TVzni, streamelni vagy zenét hallgatni tökéletesen, minden kiegészítő sallang nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kipróbáltuk, leteszteltük a kedvező árú B sorozat idei, legújabb tagját.
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest